Kelkit’te otomobilin çarptığı küçük çocuk kurtarılamadı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde okuluna gitmek isterken otomobilin altında kalarak ağır yaralanan çocuk kurtarılamadı.

Kelkit’te otomobilin çarptığı küçük çocuk kurtarılamadı

Edinilen bilgiye göre çocuğunu bırakmak için Zübeydehanım Caddesi, Bahçelievler Mahallesinde bulunan Cumhuriyet İlkokulunun girişinde tali yola giren E.İ yönetimindeki 29 AV 669 plakalı otomobil o sırada öğlen yemeğini yedikten sonra okuluna giden 1.sınıf öğrencisi 6 yaşındaki Yusuf Osman Kılıç’a çarptı.

İddiaya göre kadın sürücü çarpmanın etkisiyle panik yapıp fren yerine gaza basınca yere düşen çocuğun üzerinden geçerek ağır yaralanmasına neden oldu.

112 Acil Servis ekipleri tarafından Kelkit Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan küçük çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından sürücü E.İ gözaltına alındı. 

Kazada hayatını kaybeden ve Bayburtlu olduğu öğrenilen minik Yusuf Osman Kılıç’ın cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Gümüşhane Adli Tıp Şube Müdürlüğüne gönderildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
.
. - 2 yıl Önce

Benim eşimde panik anında fren yerine gaza basıyor, bu yüzden trafiğe çıkarmıyorum onu. Bazen trip atıyor kızıyor bana ama sonuç ortada. İnsanın kendini tanıyıp, tartması lazım, illa herşeyi yapacağız diye bişey yok.
Eğer araba üstündeki hakimiyetinizden emin değilseniz, arada bir fren-gaz vs... karıştırıyorsanız, araba kullanırken dikkatiniz hemen başka şeylere yöneliyorsa, lütfen araba kullanmayın.

Metin SEVİNDİK
Metin SEVİNDİK - 2 yıl Önce

Allah rahmet eylesin.
Çok acı bir durum.
Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın.

Metin Özhan
Metin Özhan - 2 yıl Önce

Allah rahmet eylesin Ailesine Allah sabırlar versin inşAllah

orhan üçel
orhan üçel - 2 yıl Önce

TRAFİK HATA KABUL ETMİYOR MAALESEF SÜRÜCÜ KİM OLURSA OLSUN ARACA BİNERKEN %35 RİSK İLE BİNİYOR SÜRÜCÜ. BU MİNVALDE BUNUN SORUMLULUĞUNU ALACAKSANIZ ARAÇ KULLANMAYI SEÇİNİZ. AYRICA ARAÇ BAKIMLARI ÇOK ÖNEMLİ İDARE EDER BİRAZ DAHA GİTSİN DİYEN ARAÇ SAHİPLERİ YOK FRENİM TUTMADI, YOK HİDROLİK BOŞALDI MAZERETLERİNE ÇOK RASTLANIYOR. BAKIM YAPTIRMAYACAKSANIZ LÜTFEN ARAÇ ALMAYINIZ. YOKSA FİLANCA KULLANIYOR BENDE KULLANIRIM HEVA VE HEVESLERİNE KAPILARAK ÇIKILAN YOLDA SONUÇ BAZEN BÖYLE OLUYOR. DİKKATLİ OLMAK EN EHEMMİYETLİ DURUMDUR. ALLAH EBEDİYETE İRTİHAL EDEN MİNİK YÜREĞE RAHMET AİLESİNE SABRI CEMİLLER İHSAN EYLESİN.

Üzülen biri
Üzülen biri - 2 yıl Önce

Allah rahmet etsin, tanımadığım halde çok üzüldüm mekanın cennet olsun. Okuduğumuz kur an ruhuna huzur olsun minik yavru Allah rahmet eylesin.

SIRADAKİ HABER