Ara
Gümüşhane
Kapalı
3°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Kelkit’te sokak hayvanlarına yiyecek ve su bırakılıyor

Kelkit’te sokak hayvanlarına yiyecek ve su bırakılıyor

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda sokak hayvanlarına yem ve su bırakılıyor.

457
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda sokak hayvanlarına yem ve su bırakılıyor.

Kelkit Kaymakamlığı’nın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda polis, zabıta ve bekçiler sokak hayvanları için ilçenin muhtelif bölgelerine su ve yem bırakıyor.

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge ile tespit edilen noktalara sokak hayvanları için düzenli olarak mama ve su bırakılması, hayvanların yaşama alanlarının dezenfekte edilmesi ve vatandaşların bu konudaki hassasiyetinin artırılması talimatının ardından harekete geçen ekipler, Kelkit’te sokak hayvanları için seferber oldu.

Koronavirüs hastalığı salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler kapsamında sokak hayvanlarının açlık ve susuzluk riskiyle karşı karşıya kalmaması için devletin bu konuda hassasiyet göstererek ek bir genelge yayınlaması ve kurumlara gerekli talimatı vermesinin ardından Kelkit ilçesinde hem kamu kurumları hem de vatandaşlar bu süreçte sokak hayvanlarına bir kap yiyecek bir kap su bırakmaya başladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *