Kendisini kurtaran UMKE ekibini seslerinden tanıdı

Gümüşhane Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) depremin 4.gününde enkaz altından çıkardığı Ayşegül Karagöz’ü tedavi olduğu hastanede ziyaret etti. Karagöz ekibi sesinden tanıdı.

Kendisini kurtaran UMKE ekibini seslerinden tanıdı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde gerçekleşen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Gaziantep’in Nurdağı ilçesine depremden sonraki ilk saatlerde ulaşan Gümüşhane UMKE ekibi depremin dördüncü gününde kardeşiyle birlikte enkaz altından kurtardığı Ayşegül Karagöz’ü tedavi gördüğü Gaziantep Liv Hospital Hastanesinde ziyaret etti.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette Gümüşhane UMKE ekibini seslerinden tanıyan Karagöz, yardımları için ekibe teşekkür ederek tedavisinin ardından kendilerini ziyaret etmek istediğini söyledi.

Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekibiyle enkaz altında çıkardıkları 2 çocuk annesi Karagöz’ü hastanede ziyaret edip tüm ekibin selamını ileten Gümüşhane UMKE gönüllüleri ise Karagöz’ün artık Gümüşhane UMKE’nin bir kardeşi olduğunu belirtti.

Depremin dördüncü gününde enkaz kaldırılmak istenirken alınan ses üzerine başlayan ve saatler süren çalışmanın ardından JAK ve Gümüşhane UMKE ekipleri kanepe ile tavan arasına sıkışan Ayşegül Karagöz ve kız kardeşini enkaz altından hava yastıkları kullanarak sağ olarak çıkarmayı başarmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER