Kent Konseyi seçimli genel kurulu yapılacak

Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı Rüstem Demirağ, yerel seçimlerin akabinde yönetmelik gereğince yapılması gereken seçimli genel kurul çalışmaları öncesinde yönetimde daha çok söz sahibi olmaları için tüm sivil toplum kuruluşlarını Kent Konseyine üye olmaya davet etti.

Kent Konseyi seçimli genel kurulu yapılacak

Kent Konseyinin kurumsal yapısını daha da güçlendirmek istediklerini kaydeden Demirağ, Kent Konseyinin üyesi olmak isteyen sivil toplum kuruluşlarının yönetim kurulu kararı ile belirleyecek oldukları temsilcilerinin Gümüşhane Belediye binasının 5. katında bulunan Gümüşhane Kent Konseyi Ofisindeki Genel Sekreterliğe başvurup burada matbu dilekçeyi doldurarak üye olabileceklerini söyledi.

Bünyesinde barındırdığı temsilcileriyle toplum en önemli temsilcisi ve dinamiği konumunda olan Kent Konseyinin gücüne güç ve sözüne söz katmak için sivil toplum kuruluşlarının Kent Konseyine katılımlarını çok önemsediğini ifade eden Demirağ, “Bu vesile ile tüm sivil toplum kuruluşlarımızın başkan, yönetim kurulu üyesi ve üyelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2024, 21:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
yusuf sadık  eğitimci yazar- gZETECİ ELİEŞTİRMEN
yusuf sadık eğitimci yazar- gZETECİ ELİEŞTİRMEN - 2 ay Önce

kENT KONSEYİ SEÇİM GÜNÜ BELLİ OLDUMU?
gÜMÜŞHANEDE 280 CİVARINDA SİVİL TOPLUM KURULUŞU VAR.
sAYIN BAŞKAN TÜM stk LARIN ÜYE OLMASINI İSTİYOR. bURAYA KADAR DOĞRU.
aNCAK mEVZUATA UYUYOR MU? ON BİR BAKMAK LAZIM.

SIRADAKİ HABER