Kitap kurtları yarıştı

Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) düzenlediği “Kitap kurtları yarışıyor” yarışmasının Gümüşhane kazananları belli oldu. 

Kitap kurtları yarıştı

Kaybedenin olmadığı, eğitici, öğretici ve coşkulu olan yarışmanın dereceye giren öğrencilerine Türkiye Gençlik Vakfı Gümüşhane il temsilcisi İsrafil Nas tarafından hediyeleri verildi. 

5-6 ve 7-8. Sınıfların ayrı kategorilerde mücadele ettiği yarışma sonucunda Zeynep Zehra Coşkun ve Ceren Demir birinci, Elanur Yıldız ve Berat Kutay Çetin ikinci, Mustafa Bedir ve Efe Çetiner üçüncü oldu.

Yarışmayla ilgili değerlendirmede bulunan TÜGVA İl temsilcisi İsrafi Nas, “Büyük katılımla gerçekleştirmiş olduğumuz kitap kurtları yarışıyor yarışmamızda elhamdülillah gençlerimiz hem öğrendi hem eğlendi. Gümüşhane gençliği için, sosyal kültürel ve eğitimsel birçok alanda çeşitli çalışmaları hız kesmeden gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Gidilmedik köy okulu, muhatap olunmadık öğrenci ve genç kalmayacak. Gençlerimizin geleceğine dokunmak adına her türlü desteğimizle yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum. Bu bağlamda kitap kurtları yarışıyor yarışması aşamasında emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Gümüşhane gençliği için zaman ve mekan gözetmeksizin çalışan teşkilatımızda görevli tüm arkadaşlarıma da özverilerinden ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER