Koç kardeşler pazar yerinin yolunu kapattı

Gümüşhane Gençlik Merkezinin hemen altında kurulan yeni halk pazarının Alibeyler tarafından yolu özel mülk sahipleri tarafından kapatıldı. Aynı akıbetin yeni hastane yolunda da yaşanabileceği söyleniyor. 

Koç kardeşler pazar yerinin yolunu kapattı

Alibeyler Caddesi üzerinde bulunan ve Gümüşhane Gençlik Merkezinin hemen altında kurulan yeni salı pazarına ulaşımı sağlayan yolun geçtiği arsanın sahipleri Karabey, Lutfi ve Kemal Koç kardeşler aylardır kendilerine verilen sözlerin tutulmadığını ve sürekli geçiştirildiklerini gerekçe göstererek Gümüşhane ilinin tek salı pazarı olan mevcut alandaki sahibi oldukları yolu kapattıklarını açıkladılar.

Koç kardeşler adına açıklama yapan Karabey Koç, Belediye yetkilileri tarafından mağduriyetlerinin çözülmesi noktasında kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmediği sürece yeni hastane yolunun da aynı şekilde ulaşıma kapatılacağını söyledi.

“Yalan haberlerin bir türlü sonu gelmiyor”

Konuyla ilgili açıklama yapan Karabey Koç, aylardır yaşadıkları sıkıntılara hala bir çözüm üretilmediği için bu kararı almak zorunda kaldıklarını söyleyerek, “Özel mülkümüzün arasından geçen imar yolunun açılması ve bu alandaki eski kötü görüntülerin kaldırılması, bu görüntülerin buraya bu güzel hizmete, şehre yakışmadığını meclis üyeleri ve arazi sahipleri ile paylaşıp bu görüntülerin kaldırılması için imar düzenlemesi yapılıp buranın çözüme kavuşturulması gerektiğini söyleyip geçici izin alınarak yolun halkın kullanımına açtırıp şuana kadar bir gelişmenin olmaması bizleri çileden çıkarttı. Bir türlü çözüm üretmeyip bu ay, çözeceğim, bir dahaki ay çözeceğim deyip söz verip yapmayıp, verilen sözler güvenilirliğini yitirdi. Ayrıca konu ile ilgili karşı taraftan yapılan yalan haberlerin sonunun da bir türlü gelmediği için Pazar yeri yolunu kapatmaya karar verdik. Verilip daha sonra bir türlü tutulamayan bu sözler bizi en sonunda isyan ettirdi” dedi.

Haber: Deniz Tutçu

Haberin Kaynağı: Gümüşkent Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER