Koca İletişim Turkcell İletişim Merkezi açıldı

Gümüşhane’de 2 ay önce faaliyetlerine başlayan Koca İletişim Turkcell İletişim Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Koca İletişim Turkcell İletişim Merkezi açıldı
Gümüşhane’de 2 ay önce faaliyetlerine başlayan Koca İletişim Turkcell İletişim Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Atatürk Caddesinde bulunan işletmenin açılış törenine Vali Okay Memiş, Belediye Başkanı Ercan Çimen, eski Milletvekili ve Belediye Başkanı Mustafa Canlı, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, İl Genel Meclisi başkanı Şerif Bayraktar, Turkcell Bölge Müdürü Metin Yolcu ve Turkcell yetkilileri, kurum müdürleri, işletme sahipleri Murat ve Orhan Koca ile vatandaşlar katıldı.

Törende yaptığı konuşmada yürümekten zevk aldığı Atatürk Caddesinde açılan mağazanın hayırlı olmasını dileyen Vali Memiş, “Son derece şık bir binada Gümüşhane halkına hizmet verilecek. Anne, baba ve evlatlardan oluşan bir ekiple güleryüzlü hizmet veriyorsunuz. Bu cadde çok güzel bir cadde. Yürümekten keyif aldığım bir cadde. Bu cadde üzerinde böyle modern ticarethanelerin açılması caddeye ayrıca bir değer katıyor. İnşallah hayırlı hizmetlere vesile olur” dedi.

Belediye Başkanı Ercan Çimen ise şehrin merkezinde güzel bir işletmenin daha faaliyete geçmesinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, kendisinin de teknolojiyi takip eden birisi olduğunu söyledi.

Turkcell Bölge Müdürü Metin Yolcu da konuşmasında Gümüşhane’ye yakışan hizmet vermek istediklerini belirterek, “İnşallah eksiksiz, istediğinizi karşılayabileceğiniz bir mağaza olur. Allah utandırmasın” ifadelerini kullandı.

Törende daha sonra açılış kurdelasının kesilmesinin ardından işletme gezildi.

Vali Memiş, törenin ardından Turkcell’in Gümüşhane’deki kapsama alanıyla sorunlarıyla ilgili Bölge Müdürü Metin Yolcu ile görüştü.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER