Köse ve Aydın’dan Meclise ziyaret

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse ve MHP İl Başkanı Nadim Aydın, İl Genel Meclisini ziyaret etti.

Köse ve Aydın’dan Meclise ziyaret

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse ve MHP İl Başkanı Nadim Aydın, İl Genel Meclisini ziyaret etti.

Ziyarette İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu ve İl Genel Meclisi üyeleriyle sohbet eden Köse ve Aydın, daha sonra meclis çalışmaları hakkında bilgi aldı.

AK Parti İl Başkanı Av. Celalettin Köse, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, İl Genel Meclisi’nin birlik ve beraberlik içerisinde güzel işlere imza attığını söyledi.

Başkan Köse, “Cumhur İttifakının paydaşları olarak Gümüşhane’de MHP ile birlikte olması gereken nezaket ve nezahat içerisinde bulunmaktan memnuniyet duyuyorum. Gümüşhane İl Genel Meclisinde AK Parti’li ve MHP’li meclis üyelerinin emsal gösterilebilecek uyum ve ahenkleri söz konusu. Allah’ın izniyle birlik ve beraberlik içinde güzel işlere imza atacaklar. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ortak sevdamız olan aziz vatanımızın ilelebet payidar olması ve yerelde de Gümüşhanemizin daha çok kalkınması için hep birlikte azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte İl Genel Meclisi üyelerimize yapacakları hizmetleri içinde başarılar diliyorum” dedi.

MHP İl Başkanı Nadim Aydın ise, yaptığı konuşmada, MHP ve AK Parti’nin mecliste uyum içerisinde çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi

Konuşmasında Cumhur İttifakı’nın önemine dikkati çeken Aydın, “Bizler yerelde güçlü bir ittifakla halkımızın yanındayız. Genel Merkez boyutunda olduğu gibi yerelde de teşkilatlar olarak uyum içinde hareket ediyoruz. İl Genel Meclisinde de böyle bir uyum söz konusu. Bu uyum ve birliktelik gerçekten memnuniyet verici. Ben hem MHP’li hem de AK Parti’li meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

İl Genel Meclis başkanı Mehmet Emin Erdoğdu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK İl Başkanı Av. Celalettin Köse ve MHP İl Başkanı Nadim Aydın’a teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER