Ara
Gümüşhane
Kapalı
1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8583 %0.06
50,7275 %0.05
6.179,12 % -0,22
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane KOSGEB ve bakanlık destekleri GTSO’da anlatılacak

KOSGEB ve bakanlık destekleri GTSO’da anlatılacak

KOSGEB tarafından 2021 yılında Covid-19 salgınından etkilenen Mikro ve Küçük İşletmelere (MKİ) yönelik olarak başlatılan ve 2022 yılında da bazı değişiklerle başvuruya açılan "Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Projesi" ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın sağladığı teşvik ve destekler GTSO’da anlatılacak.

719
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) belirli aralıklarla devlet tarafından açıklanan destek ve teşviklerin üyelerine anlatılması ve üyelerinin de bu desteklerden en verimli şekilde faydalanabilmesini sağlamak amacıyla ilgili kurum ve kuruluşlarla gerçekleştirdiği bilgilendirme seminerlerine devam ediyor.

Bu bağlamda 20 Ocak 2022 Perşembe günü saat 14.00’te Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Toplantı Salonda 2021 yılında Covid-19 salgınından etkilenen Mikro ve Küçük İşletmelere (MKİ) yönelik olarak KOSGEB tarafından başlatılan ve 2022 yılında da bazı değişiklerle başvuruya açılan "Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Projesi" ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının sağladığı destek ve teşviklerin anlatılacağını kaydeden GTSO Başkanı İsmail Akçay, bu tür programlarla üyelerin bu desteklerden en verimli şekilde faydalanabilmelerini amaçladıklarını söyledi.

Düzenlenecek eğitim programında katılımcıların merak ettikleri soruları direkt ilgililere iletme fırsatı bulacaklarını ifade eden Akçay, tüm GTSO üyelerini ve eğitime katılmak isteyen Gümüşhanelileri davet etti.
 

Yorumlar
İsmail inci 3 yıl önce
Ya kurban olduklarım küçük esnafa şu bu diyorsunuz getirdiginiz şartlar fazlası ile geri çıkıyor kurban olayım küçük esnafı bitirdiniz artık bari ismini agzonaza almayınnnnnnn
BEĞENME
0
CEVAPLA