Köylere 7,7 Milyon Lira Daha Geldi

Son 9 yılda KÖYDES kapsamında 113 milyon lira ödenek aktarılan Gümüşhane köylerine, 2014 yılı için 7,7 milyon lira daha gönderildi.

Köylere 7,7 Milyon Lira Daha Geldi
Son 9 yılda KÖYDES kapsamında 113 milyon lira ödenek aktarılan Gümüşhane köylerine, 2014 yılı için 7,7 milyon lira daha gönderildi.

AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Doç.Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün, Gümüşhane’ye 2014 yılı için gönderilen ilk KÖYDES ödeneği hakkında açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Aydın ve Üstün, KÖYDES programı çerçevesinde Gümüşhane’ye 2005-2013 yılları arasında 113 Milyon lira ödenek aktarımı gerçekleştirildiğini hatırlatarak, bu tutarı ile Gümüşhane’nin kişi başına yapılan KÖYDES yatırımında Türkiye üçüncüsü olduğunu söyledi.

Gümüşhane’ye gönderilen yüksek ödenekler ile köylerin yol, su, altyapı, kanalizasyon ve parke gibi ihtiyaçlarının çözüme kavuşturulduğunu ve kavuşturulmaya da devam ettiğini belirten Aydın ve Üstün, “2014 yılında da saygıdeğer Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Kadroların uygulamış olduğu istikrarlı ve gelişmeye dayalı ekonomi politikaları neticesinde KÖYDES’in ilk dilim ödeneği olarak 7,7 Milyon TL memleketimize aktarılmıştır. Gönderilen ödenek ile birlikte 2005-2014 yılları arasında toplamda Gümüşhanemiz köylerine KÖYDES’ten 120 Milyon liradan fazla yatırım yapılmıştır. İlimiz ve ilçelerimize bağlı köylerimizin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere gönderilen bu yüksek ödenek ile inşallah köylerimizi eksiksiz bir hale kavuşturma çalışmalarımızda büyük aşama kaydetmiş olacağız.  Memleketimize hayırlı olmasını dileriz.” dediler.
Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2014, 21:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER