Küçük: Bu oyunu halkımız 4 Eylül günü sandıkta bozacaktır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK üyesi Musa Küçük, 4 Eylül’de Gümüşhane’den ayrılıp Giresun’a bağlanmak için referanduma gidecek olan Kürtün ilçesine bağlı Üçtaş ve Günyüzü köylülerine seslenerek “Bu oyunu halkımız 4 Eylül günü sandıkta bozacaktır” dedi.

Küçük: Bu oyunu halkımız 4 Eylül günü sandıkta bozacaktır

Yaptığı açıklamada Kürtün, Günyüzü ve Üçtaş köylerinin Oğuz’un 24 kolundan Çepni boyunun yaşadığı hem insanına hem coğrafyasına aşık oldukları bir yer olduğunu kaydeden Küçük, “Orta Asya’dan gelip Karadeniz’in Türkleşmesinde ve İslamlaşmasında en önemli unsur olan Çepniler için derler ki "Çepni düşmanı nerde görse savaşır” Bırakıp kaçmak, yarı yolda koymak da yoktur. Bu insanların yaradılışında asil bir ruha sahip cesur insanlardır. Tanıdığımız çok iyi dostlarımız ve arkadaşlarımız var. Bölgeye en son geçen ay Ülkü Ocakları İl Başkanımız ve Kürtün Belediye Başkanımız ile gidip çocuklara kitap dağıtıp şehidimiz Taşkın Temel'in kabrini ziyaret etmiştik. Böyle bir rahatsızlıktan bahsetmediler. Duyduğum da çok şaşırdım. Ayrımız gayrımız mı var diye düşündüm. Ortada bir fitne olduğu belli. Bunu kökünde çözmemiz gerekiyor. Sonucunda ayrılık çıkarsa onlar bizi özler biz onları” dedi.

Böyle bir ihtimali aklından dahi geçirmek istemediğini ifade eden Küçük, “Oynanan siyasi bir oyun. Bu oyunu halkımız 4 Eylül günü sandıkta bozacaktır. Veriler bu iki köyümüzün bağlanmak istediği ilçeden daha fazla yatırım aldığını gösteriyor. Eğer bizlerden bir talepleri var da biz karşılamıyorsak bu suç bu günah bizdedir. Bizim köylülerimizle çözemeyeceğimiz hiçbir sorunumuz olamaz. Kendi köylerinin menfaatleri için de Gümüşhane’de kalmaları onlar içinde isabetli olacaktır. Bende MHP MYK Üyesi olarak kendilerinin her daim yanlarındayım. Taş yerinde ağırdır. Kıymetli hemşehrilerim vallahi de billahi de sizleri bizden daha fazla sevemezler. Elinizi vicdanınıza koyun ve muhasebenizi yapın. Fitnenin büyümesine mahal vermeden bu işi bitirin. En güzel cevabı siz vereceksiniz. Hürmetler eder sizden gelecek güzel bir haberi beklerim” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2021, 11:18

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER