Kurban derileri SMA hastası çocuklara umut oldu

Gümüşhane Ülkü Ocakları Kurban Bayramı’nda topladığı kurban derilerinden elde ettiği 12 bin TL geliri Gümüşhaneli SMA hastası çocuklarımız Ömer Asaf ve Çınar Topuz bebeklerin Valilik onaylı resmi hesaplarına aktardı.

Kurban derileri SMA hastası çocuklara umut oldu

Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, geçtiğimiz yıl Yunus Emre bebekte olduğu gibi bu yıl da kurban derilerini ölümcül kas hastalığı olan SMA hastası Gümüşhaneli çocukların tedavisine katkı sağlamak için topladı.

Gümüşhaneli SMA hastaları Ömer Asaf ve Çınar Topuz bebek için Kurban Bayramı’nda büyükbaş hayvan derilerini toplayan Ülkü Ocakları mensupları sattıkları derilerden elde edilen geliri iki çocuğumuza paylaştırarak hesaplarına aktardı.

“İyi ki Ülkü Ocakları var” dedirten uygulamayla ilgili yaptığı açıklamada kurban derilerinden elde edilen gelirleri valilik onaylı resmi hesaplarına ilettiklerini kaydeden Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Alp, “Şehrimizin evlatlarına sahip çıkmak bizlerin asli vazifesi. Elimizden geldiğince bu iki yavrumuz için mücadele edeceğiz, organizasyonlar düzenleyeceğiz. İnşallah kısa sürede kampanyaları tamamlanır. Bizlerde her zaman destekçileri olacağız” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER