Kurban derileriniz SMA hastası yavrularımıza umut olsun

Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da kurban derilerini ölümcül kas hastalığı olan SMA hastası Gümüşhaneli çocuklara katkı sağlamak için toplayacak.

Kurban derileriniz SMA hastası yavrularımıza umut olsun

Geçtiğimiz yıl Yunus Emre Kaçan bebek için kampanya düzenleyen ve vatandaşların da teveccühüyle çok sayıda kurban derisi toplayan Ülkü Ocakları, elde edilen geliri Yunus Emre bebeğin kampanyasına bağışlamış ve ciddi katkı sağlamıştı.

Bu yılda harekete geçen Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Gümüşhaneli SMA hastaları Ömer Asaf ve Çınar Topuz bebek için Kurban Bayramında büyükbaş hayvan derilerini toplayarak gelirini iki çocuğumuzun resmi Valilik hesabına yatıracak.

Deri toplama alanları Belediye Mezbahanesi ve 15 Temmuz Zafer Meydanı (Yunus Emre Otoparkı) olarak belirlenirken bu işle Sadık Coşkun (05363567239), Şerif Çelik (05452161129) ve Selami Albayrak (05348903929) görevlendirildi.

Kampanyayla ilgili bilgi veren Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Alp, “Gecen sene Yunus Emre bebeğimiz için kurban derisi toplamıştık ve yavrumuz tüm hemşerilerimizin desteği ile 8 ay gibi bir sürede kampanyasını tamamladı ve şuanda yurt dışında tedavisini oluyor ve kendisinden çok güzel haberler alıyoruz inşallah sağlığına kavuşacak. Şimdi sıra kendi şehrimizin evlatları olan Ömer Asaf ve Çınar Topuz bebeğimizde bu iki evladımızı görmezden gelmek bizlere yakışmaz elimizden gelen mücadeleyi onlar için de vereceğiz. SMA değil yavrularımız kazansın diyoruz bu yüzden Ülkü Ocakları olarak sahadayız ve gerekeni yapacağız” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER