Kürtün’de kayıp şahıs aranıyor

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesin dün sabahtan beri kendisinden haber alınamayan Hacı Burhan Meral için arama çalışması başlatıldı.

Kürtün’de kayıp şahıs aranıyor

Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Üçtaş köyünün İmat Kıran Mahallesinde yaşayan 36 yaşındaki Hacı Burhan Meral, dün sabah saatlerinde kahvaltısını yaptıktan sonra “Yaylaya gidiyorum” diyerek evden ayrıldı.

Akşama kadar geri dönmeyen ve kendisinden haber alamayan yakınları Meral'in yaylaya gitmediğini de öğrenince Jandarma ekiplerine bilgi verdi.

İhbar üzerine harekete geçen Jandarma ekipleri İl Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) ve köylülerin yardımıyla arazide arama çalışması başlattı.

Zihinsel engelli olduğu öğrenilen Meral'in bulunması için ekiplerin iz takip köpeği ve drone yardımıyla sürdürdüğü arama çalışmasının devam ettiği öğrenildi.

Meral’in Doğankent istikametinde görüldüğü ihbarı üzerine bu bölgeye de ekipler sevk edilirken, şahsı görenlerin 0 456 213 01 22 numaralı İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve 156 Jandarma ihbar hattına bilgi vermeleri istendi.
 

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2021, 15:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
AYSEL GÜLER
AYSEL GÜLER - 3 yıl Önce

BU KÖYE NE OLUYOR KAYIP OLAN BULUNMUYOR.25/03/2021 TAHİNDE GÖRMÜŞTÜM SAF VE TEMİZ BİR KİŞİ İDİ ÇOK ÜZÜLDÜM . İNŞALLAH BULUNUR SAĞ SALİM RABBİM YARDIMCISI OLSUN .İNSANDAN BİR ZARAR GELDİİSE ZATEN O İNSAN İNSAN DEĞİLDİR .CÜNKÜ DAYIM SALİH AKSOY UN EVİNDE GÖRDÜM KAYFALTI YAPTIK VE YENGEME BU GELİNCE OLANDAN YEMEK VER DEDİM .GELİNCE VERİYORUM DEDİ .ISMARLAŞTIK .GİTTİ İNŞALLAH BULUNSUN YADA FAİL VEYA FAİLLERİ KİMSE BULUNSUN KİMSENİN YANINA KALMASIN.İNŞALLAH.

SIRADAKİ HABER