KYK heyetinden GTSO ziyareti

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO), Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Gümüşhane İl Müdürü Mücahit Atalay ve beraberindeki heyeti ağırladı.

KYK heyetinden GTSO ziyareti
Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO), Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Gümüşhane İl Müdürü Mücahit Atalay ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Ziyaret ve ortak akıl istişareleri kapsamında gerçekleşen programda KYK Gümüşhane İl Müdürü Mücahit Atalay başkanlığında bir grup yönetici ve öğrenci GTSO’yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay ve Meclis Başkanı Sebahattin Uçar’la görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay,  Gümüşhane’yi daha güzel ve yaşanılır kılmak, kurumların sunduğu imkanları daha etkin bir şekilde kullanarak, koordineli bir şekilde çalışma ortamı oluşturmak amacıyla kurumlar arası yapılan bu tür ziyaretlerin çok önemli olduğunu söyledi.

"GÜMÜŞHANE EN HIZLI BÜYÜYEN İLLERDEN BİRİSİ VE BUNDA ÜNİVERSİTE BAŞ AKTÖR"

GTSO’nun faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgi veren Akçay, “Gümüşhane Türkiye’de ki en hızlı büyüyen illerden birisi ve bu büyümenin baş aktörü 2008 yılında kurulan üniversitemizdir. Üniversitemizin açılması ile birlikte şehrimizin girmiş olduğu bu değişim sürecinde bizde kurumlar olarak etkin bir şekilde üzerimize düşen görevi yerine getirmek için çalışmaktayız. Bu gelişim ve değişim süreci içerisinde bizde Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası olarak öğrenci arkadaşlarımızla buluşarak sorunlarını dinlemek, çözüm önerileri aramak, öğrenci arkadaşlarımızın istek ve taleplerini öğrenerek bu alanlarda çalışmalarımızı artırmak bizim içinde son derece önemli. Bütün öğrenciler bizim misafirimiz ve gözbebeğimizdir. Her zaman yanınızdayız. Biz ülke olarak gerçekten gençlerimize güveniyoruz. Sadece ailelerinizin değil ülke olarak hepimizin sizlerden beklentileri var. Sizler önümüzdeki dönemlerde bu ülkeye yön veren siyasetçiler, devlet adamları, mühendisler vb. birçok alanda hizmet veren bireyler olacaksınız. Sizde bunu göz önünde bulundurarak bu ülkenin geleceğine yön verecek kişiler olarak hepinizin hayalleri ve hedefleri olmalı. Bu hayallere ve hedeflere ulaşmak içinde daima hareket halinde olmalı ve çalışmalıyız. Şunu asla unutmayın en başarılı işleri yapanlar her zaman kendine güvenen insanlar olmuşlardır” dedi.

GTSO olarak Gümüşhane’den memnuniyetle ayrılan her öğrencinin aynı zamanda Gümüşhane’yi en iyi şekilde tanıtan bir birey olacağı düşüncesi ile Gümüşhane’de bulunan tüm öğrencilerin fikirlerini önemsediklerini belirten Akçay, kurum olarak ortak yapılacak tüm çalışmalara destek vermekten memnuniyet duyacaklarını belirtti.

Karşılıklı görüş ve önerilerin paylaşıldığı ve sohbet şeklinde geçen toplantıya KYK Gümüşhane İl Müdürü Mücahit Atalay’ın yanı sıra  KYK’nın Zeynep Ana Kız Yurdu Müdürü Elif Taş, Halit Zarbun Erkek Yurdu Müdürü Yakup Şimşek, Ahmet Ziyaüddin Erkek Yurdu Müdür Yardımcısı Mikail  Turgay, Gümüşhane Yurt Müdür Vekili Semra Kayaalp ile çeşitli kız ve erkek yurtlarından 13 temsilci öğrenci katıldı.

Ziyaret kapsamında Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay ve Meclis Başkanı Sebahattin Uçar, KYK Gümüşhane İl Müdürü Mücahit Atalay’a plaket, öğrencilere ise ziyaret anısına sembolik birer hediye takdim etti.
Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2016, 00:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER