Meclis toplantıları devam ediyor

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin şubat ayı toplantıları devam ediyor.

Meclis toplantıları devam ediyor

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin şubat ayı toplantıları devam ediyor.

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, başkanlığında yapılan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’ın da katıldığı toplantılarda ilk olarak İl Özel İdaresi makine parkına kayıtlı araçların görevlendirilmesi hakkındaki teklif yazı görüşülerek, kabul edildi.  

Toplantıda daha sonra Şiran İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı mütevelli heyetinde görev almak üzere hayırsever vatandaşlar arasından 1 üye seçilmesi hakkındaki teklif yazısı görüşüldü. Yapılan oylama sonucunda Şiran İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti üyeliğine İsmail Gündoğan seçildi.

Tarihi Rum Okulu Restorasyonu ve Karaca Mağarası projelerinin eş finansmanlarının karşılanması hakkındaki teklif yazıları ayrı ayrı görüşülerek kabul edildi. 

Toplantılarda bir başka gündem maddesi olan Gümüşhane’ye bağlı köylerin içme suyu şebekelerine su sayacı takılması hakkındaki teklifle ilgili İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan meclis üyelerine bilgi verdi. Konu, Çevre ve Sağlık ile Plan ve Bütçe komisyonlarına sevk edildi. 

Kürtün ilçesine bağlı Kırgeriş köyünün içme ve kullanma suyu için memba tahsisi hakkındaki teklif yazısı görüşülerek Çevre ve Sağlık ile İmar ve Bayındırlık komisyonlarına sevk edildi.

Gündemde yer alan Merkez Ali Fuat Kadirbeyoğlu Anadolu Lisesi pansiyon binası onarımının yapılarak Aysın-Rafet Ataç Kültür ve Eğitim Vakfı “Eğitim Merkezi” olarak açılabilmesi için yapılan şartlı bağış hakkındaki teklif yazısı Eğitim, Kültür, Spor ve Sosyal Hizmetler Komisyonu’na sevk edildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER