Meclis’in haziran toplantıları sona erdi

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Haziran ayı toplantıları sona erdi.

Meclis’in haziran toplantıları sona erdi

Meclis Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu başkanlığında yapılan toplantıların ilk gününde İl Özel İdaresinin borçlanmasıyla ilgili gündem maddesi görüşülerek Plan Bütçe komisyonuna sevk edildi. Komisyonun borçlanmayla ilgili hazırladığı rapor meclisin bilgisine sunulmasının ardından görüşülerek kabul edildi. 

Kültür varlıkları istişare komisyonuna üye seçimi yapılmasıyla ilgili teklif üzerine yapılan görüşmeler sonucunda İl Genel Meclis Üyesi Reşat Çalışkan bu komisyona üye olarak seçildi.

Geçtiğimiz ay Çevre Sağlık, Tarım Hizmetleri ile İmar Bayındırlık komisyonlarına havale edilen merkeze bağlı Sargınkaya, Şiran’a bağlı Boğazyayla, Kelkit’e bağlı Ağıl, Bulak ve Babakonağı köylerinin içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılamak üzere hazırlanan ihtilafsız içme ve kullanma memba tahsisi hakkında hazırlanan raporlar görüşülerek kabul edildi. 

Toplantıların son gününde ise Kelkit ilçesi Sadak köyü sınırları dahilinde tesis edilen Kelkit Sadak Köyü TR-2 enerji nakil hattının isabet ettiği alana ilişkin imar değişikliği hakkındaki teklif yazı ise görüşülerek İmar Bayındırlık ve Çevre Sağlık komisyonlarına havale edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER