Memleket Sevdalısı İşadamından Hayırlı İşlere Devam

Gümüşhaneli hayırsever işadamı Hasan Kulaksız, İmam Hatip Ortaokulunda bulunan eksik makine ve cihazları alarak okula hediye etti.

Memleket Sevdalısı İşadamından Hayırlı İşlere Devam
Gümüşhaneli hayırsever işadamı Hasan Kulaksız, İmam Hatip Ortaokulunda bulunan eksik makine ve cihazları alarak okula hediye etti.

Şiran ilçesine bağlı Yukarı Kulaca köyünden olan ve köyüne yaptığı yatırımlarla birlikte köyünü “Örnek Köy” haline getirme çalışmalarına devam eden Necipoğulları Beton Elemanları Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Hasan Kulaksız eğitime de destek oldu. İşadamı Kulaksız, Gümüşhane Merkez İmam Hatip Ortaokulu’nun bazı ihtiyaçlarını karşıladı.

Okul Aile Birliği Başkanı Yaşar Şahin’in okullarındaki eksikleri belirtmesi üzerine harekete geçen Kulaksız, okulda eksik görülen cihazları temin ederek okula hediye etti. Hediyeleri bizzat kendi eliyle okul müdürü Eyyüp Zengin’e teslim eden İşadamı Kulaksız’ın yardımları okul yönetimi ve öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü de örnek işadamı Hasan Kulaksız’ı memleketine yaptığı eğitim yardımlarından dolayı plaketle ödüllendirdi. Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya’nın makamında gerçekleştirilen törene okul müdürü ve öğretmenler de katıldı.

ŞAHİN: “HASAN BEY RİCAMIZI HEMEN KABUL ETTİ”

Okul Aile Birliği tarafından belirlenen tüm ihtiyaçların karşılanmasının kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Okul Aile Birliği Başkanı Yaşar Şahin, “Hasan Kulaksız, yaptığı yatırımlarla köyünü örnek köy haline getiriyor. Bizim de taleplerimize olumlu cevap verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Gümüşhane’den yardımsever işadamlarının çıkmasının onur verici olduğunu belirten Şahin, “Daha münevver gençler yetiştirmek için bilgisayar, projeksiyon cihazı, lazer yazıcı, dijital fotoğraf makinesi ve benzeri çağdaş eğitim araçlarına ihtiyacımız olduğunu belirledik. Bunu Hasan Bey’e ilettiğimizde kendileri ricamızı hemen kabul etti. Kısa sürede temin ederek okulumuzun hizmetine sundu. Böylece okulumuzun birçok eksiği tamamlanmış oldu” şeklinde konuştu.

ŞAHİNKAYA: “KULAKSIZ, ÖĞRENCİLERİMİZİN GÖNLÜNE GİRMİŞTİR”

İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya ise törende yaptığı konuşmada memnuniyetini dile getirerek, “Hasan Bey bu güzel hediyeleri ile bizleri çok mutlu etti. Ama daha çok Gümüşhane’mizdeki öğrencileri mutlu ettiğine inanıyorum. Eğitime yapılan yardımlar en güzel yardım türlerindendir. Çağdaş ve modern koşullarda eğitim gören öğrencilerimiz bu sayede daha iyi yetişecekler ve ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayacaklardır. İlimizin yetiştirdiği örnek işadamlarından Hasan Kulaksız bu yardımlarıyla öğrencilerimizin de gönlüne girmiştir. Bu tür yardımların yaygınlaştırılması gerekir. Kendisine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.

KULAKSIZ: “İNŞALLAH MEMLEKETİMİZDE DAHA DA GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”

Gümüşhaneli işadamı Hasan Kulaksız ise “Memleketim Gümüşhane’de, yarınlarımızın aydınlık yüzü olan öğrencilerimizin bilgi ve iletişim çağında bilgi iletişim teknolojilerini daha iyi kullanmaları gerekmektedir. Böylece ülkemize hizmet edecek entelektüel gençler yetişecektir. Bilginin en önemli güç olduğu günümüzde Gümüşhaneli gençlerin bu yarışta başarılı olmaları için elimden geldiği kadar yardımcı olacağım. Gurbette güzel memleketimizi hiçbir zaman unutmadık. İnşallah bundan sonra memleketimiz için daha da güzel çalışmalar yapacağız.” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2014, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER