Memur Sen İl Başkanlığına Karabulut atandı

Gümüşhane Memur-Sen İl Başkanı Harun Şeker’in vefatının ardından genel merkez Sağlık-Sen İl Başkanı Engin Karabulut’u Memur-Sen İl Başkanı olarak atadı.

Memur Sen İl Başkanlığına Karabulut atandı

2023 yılı nisan ayında yapılacak olan seçimlere kadar görev yapacak olan Karabulut yeni görev tebliğinin ardından yaptığı açıklamada, “Büyük Memur-Sen ailesinin yokluk ve imkânsızlıklar içinde tohumunu eken ve sağlam ilkelerle alt yapısını oluşturan kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan ağabeyimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Sendikal hareketin büyümesinde, sendikal hakların kazanılmasında ve Türkiye’nin özgürleşme yolculuğunda aktif sorumluluk alan, bu noktada risk üstlenmekten çekinmeyen ve sivil toplum alanındaki hizmetleri ile bize ışık tutan emektarlarımıza şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Şahsını Memur Sen Gümüşhane İl Başkanlığı görevine layık görenlere teşekkür eden Karabulut, “Daha önce bu görevi başarı ile yürütürken vefat eden Memur Sen il Başkanımız Harun Şeker’e Allah’tan rahmet, ailesine ve memur sen ailemize tekrar başsağlığı diliyorum. Bu sorumluluğu bize veren hizmet kolu başkanlarıma teşekkür ediyorum. Hep birlikte omuz vereceğimiz ağır bir yükü sırtlandık. Tüm hizmet kollarımız ile özelde üyelerimiz, genel de ise ilimizdeki tüm kamu çalışanlarının ortak dili olmaya, sorunlarını çözmeye, sorun üretenlerle ise mücadele etmeye tüm kararlılığımız ile devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Karabulut, “Memur-Sen, inancı, fikriyatı, yaşam tarzı ne olursa olsun insan odaklı değer üreten; bir kesimin değil, her kesimin mücadeleci ruhu olmuştur. Memur-Sen, üyesi için mücadelesini sürdürürken, ülkenin için de geçtiği kritik süreçlerde de ortak tavır alarak, ülkenin birliği ve menfaatleri doğrultusunda her zaman milli duruşunu korumuştur. Her zaman üyesi ve ülkesi için kararlı duruşundan taviz vermeyen Memur-Sen, yeni dönemde de tüm hizmet kollarımız ile birlikte bu duruşunu koruyacak; hak, emek, özlük ve özgürlük mücadelesinde kamu çalışanlarının ortak paydası olmaya, insan odaklı hizmet üretmeye devam edecektir” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER