"Metaverse ve Dijital Oyunlar" kitabı çıktı 

Gümüşhane Üniversitesinde görevli akademisyen, yazar Dr.Öğretim Üyesi Serhat Semercioğlu’nun editörleri arasında olduğu "İlkokullarda Metaverse ve Dijital Oyunlar" kitabı Nobel Yayınlarından çıktı.

"Metaverse ve Dijital Oyunlar" kitabı çıktı 

Semercioğlu ile Osmangazi Üniversitesinde görevli Doç.Dr.Ahmet Oğuz Akçay ve İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi'nde görevli Doç.Dr. İrfan Şimşek'in editörlüğünü üstlendiği kitaba Türkiye’de çeşitli üniversitelerinde görev yapan 12 akademisyen, 5 bilişim teknolojileri öğretmeni ve 1 alan uzmanı katkıda bulundu.

“İlkokullarda Metaverse ve Dijital Oyunlar” kitabı velilere, öğrencilere ve öğretmenlere yönelik, artan karmaşıklığıyla öğrencilerin eğitim deneyimlerini geliştirmek için örnek uygulamalar ve derinlemesine kazanımlar içeriyor. 

Kitap, gelişen ve dijitalleşen dünyada metaverse ve dijital oyunların eğitim senaryosuna, özellikle de ilkokul müfredatına dâhil edilmesi noktasına katkı sağlamayı da amaçlıyor.

Eğitimsel dijital uygulamalar da içeren kitap metaverse evrenini eğitim noktasında ele alan ilk kitap olma özelliğine de sahip. 

Kitaba ulaşmak isteyenler aşağıdaki linkleri kullanabilir:

https://www.kitapyurdu.com/kitap/ogretmen-ogrenci-ve-velilere-yonelik-ilkokullarda-metaverse-ve-dijital-oyunlar/650862.html&publisher_id=644

https://www.dr.com.tr/Kitap/ilkokullarda-Metaverse-ve-Dijital-Oyunlar-ogretmen-ogrenci-ve-Velilere-Yonelik/Egitim-ve-Sinav-Kitaplari/Akademik-Kitaplar/Diger/urunno=0002052134001

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER