Milletimizin başı sağolsun

İstanbul’da dün akşam oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından bölgede bulunan çevik kuvvet polislerine yönelik bombalı saldırıda şehit olan 38 kişi için Gümüşhane’de taziye mesajları yayımlandı.

Milletimizin başı sağolsun
VALİ OKAY MEMİŞ

“İstanbul’da dün akşam oynanan Beşiktaş-Bursaspor müsabakasında vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak için görevli bulunan kahraman çevik kuvvet polislerimize yönelik olarak teröristler tarafından bombalı araçla gerçekleştirilen hain saldırıda, 30’u polis olmak üzere 38 vatandaşımız şehadete erişmiş, 155 vatandaşımız da yaralanmıştır.

İnsanlık onuruna, şerefine sığmayan ve alçakça gerçekleştirilen terör saldırılarını nefretle kınıyor, rahmet-i Rahman’a kavuşarak şehadete erişen kahraman Emniyet Teşkilatı mensuplarımıza ve masum vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli aileleri başta olmak üzere tüm milletimize başsağlığı, sabır ve metanet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, İstanbul’da dün akşam oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından bölgede bulunan çevik kuvvet polislerine yönelik bombalı saldırıyı kınadı.

Başkan Çimen, saldırıyı nefretle kınadığını belirterek, mesajında şunları kaydetti: “Askerimizin, polisimizin ve masum sivillerin canına kast eden hain terör eylemlerini nefretle kınıyorum. Ülkemizde dün yaşanan terör olayı milletimizi üzüntüye boğmuştur. Böyle haince saldırıları düzenleyen hainler bilmelidirler ki milletimizi beraber yaşama kararlılığından asla döndüremeyeceklerdir. Bu saldırılar, vatanı için canını ortaya koyan milletimizin sağduyusu karşısında hezimete uğrayacak, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirecektir. Vatandaşlarımız yaşanan bu olaylar karşısında metanetini korumalı ve sağduyulu olmalıdır. Millet olarak birbirimize daha da kenetlenmeliyiz.  İstanbul’da yapılan haince terör saldırısını tekrar lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum.”

EMNİYET MÜDÜRÜ ORHAN KAR

"İstanbul’da Beşiktaş-Bursaspor futbol karşılaşması sonrası stadyumdan seyircilerin çıkışları esnasında teşkilat mensuplarımıza yönelik düzenlenen iki ayrı bombalı terör saldırısı millet olarak bizleri derinden üzmüştür. İnsan hayatını şuursuzca  hedef alan bu saldırı terörün her türlü değeri ve ahlakı çiğneyen çirkin yüzünü bir kez daha gözler önüne sermiştir. Millet olarak sağduyumuzu ve metanetimizi koruduğumuz sürece terör ve destekçileri hiçbir zaman hain emellerine ulaşamayacaktır. Bir daha bu tür hadiselerin yaşanmamasını temenni eder; saldırıda hayatını kaybeden Emniyet Teşkilatı Mensuplarımıza ve Vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diler, aziz milletimize başsağlığı dileklerimi sunarım.

KENT KONSEYİ BAŞKANI HASAN PİR

"İstanbul’da 10 Aralık 2016 Cumartesi günü oynanan Beşiktaş-Bursaspor müsabakasında vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak için görevli olan kahraman polislerimize yönelik olarak teröristler tarafından bombalı araçla gerçekleştirilen hain saldırıda, 30’u polis olmak üzere 38 vatandaşımız şehit olmuş, 155 vatandaşımız da yaralanmıştır.

Bu menfur olayı gerçekleştiren ve insanlıktan nasibini almamış, hain, zalim ve en adi mahluk özelliğine sahip olan teröristleri ve onların akıl ve ağa babalarını şiddetle ve nefretle kınıyorum.

PKK, FETÖ, DEAŞ, DHKP-C başta olmak üzere  adı sanı ne olursa olsun bütün terör örgütlerine karşı Devletimizin, kahraman polis ve askerlerimizin verdiği ve örneklerini tarihin şeref levhaları olan Bedir, Uhud, Çanakkale ve 15 Temmuz’da gördüğümüz şerefli mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz.

Bu olaylar; terörün ülkemizdeki son çırpınışlarıdır. Devletimizin kararlılığı, polis ve askerlerimizin kahramanlığı, milletimizin dua ve desteği ile inşallah ülkemizde TERÖR kısa süre içinde son bulacak ve yıllardır bu millete acı çektirip canilik ve katillik yapan hainler ve onların arkasındakiler tarihin karanlık sayfalarına ve Cehennem çukurlarına gömülüp gideceklerdir.

Bu duygularla; İstanbul’da meydana gelen menfur terör saldırısında şehit olan emniyet mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Milletimizin başı sağolsun.”

GÜMÜŞHANE BBP İL BAŞKANI RIDVAN TAŞKIN

"10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleşen menfur terör saldırıları, Türkiye Cumhuriyetimizin güvenliği için özveriyle ve sorumlulukla görev yapan Emniyet Teşkilatımızı hedef almıştır. Saldırılarda şehit düşen polislerimizin ve sivil vatandaşlarımızın yasını tutuyor, saldırıyı yapanları, saldırının arkasındaki karanlık güçleri lanetliyorum.
 
Temennimiz Allah'tan niyazımız şehitlerimizin sayısının artmaması. Vodafone Arena'da bir araçta bomba patladı ve hemen akabinde Maçka Parkı'nda bir canlı bomba rezaleti yaşandı. Şehitlerimiz var. Bu şehit kanının yerde kalmamasını bekliyoruz. O teröristler nerede ise, arkalarında kim varsa bulunup mutlaka imha edilmelidir. Artık Türkiye adeta terörle savaştadır. Terör nerede olursa olsun ister Maçka ister Vodafone Arena ister Diyarbakır ister Hakkâri; nerede olursa olsun bu millet bu hainleri karşılamaya hazırdır. Başlarını ezmeye muktedirdir ve bunu başaracağız devlet milleti ile uyum içinde olacaktır. Biz devletimizin, milletimizin yanındayız."
 
Nereden gelirse gelsin, tüm terör saldırılarının faillerinin ve arkalarındaki karanlık güçlerin; vatandaşlarımızın birlik, beraberlik, dayanışma kararlılığı karşısında ezileceğine duyduğum sonsuz inançla Aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin aileleri ile Emniyet teşkilatımıza ve iki mensubunu saldırılarda şehit veren Beşiktaş Jimnastik Kulübümüze başsağlığı dileklerimizi iletiyorum."

TORUL ÜLKÜ OCAĞI BAŞKANI SEZGİN KOCA

“10.12.2016 tarihinde İstanbul Beşiktaş’ ta yapılan bu hain terör saldırısı milletimizin birliğini ve huzurunu, vatanımızın bölünmez bütünlüğü hedef alan kalleş bir saldırıdır. Yapılan saldırılarla hain terör örgütü bu aziz milleti , devletine ve birbirine karşı güvensiz hale getirerek, bu topraklar üzerindeki hain emellerine ulaşmak istemektedirler. Ama bunu asla başaramayacaklar.

Bu hain saldırılar karşısında sabırlı olarak dik duruşumuzdan taviz vermeden, millet olarak ülkemizin yaşadığı bu zor günlerde birbirimize daha da kenetlenmeliyiz. Askerimizin, polisimizin ve masum sivillerin canına kast eden hain terör eylemlerini bir kez daha şiddetle, nefretle ve lanetle kınıyorum.

Hain saldırı sonucu şehit düşen güvenlik güçlerimize Allah'tan Rahmet, ailelerine ve sevdiklerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dilerim. Vatanımıza kastedenin kanı kurusun, milletimizin başı sağ olsun.”
Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2016, 23:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER