Milletvekili Aydın aday adaylığı başvurusunu yaptı

23. ve 24. dönemde Gümüşhane'nin kendisine gösterdiği yoğun sevgi ve teveccühle 2 dönemdir Gümüşhane Milletvekilliği görevini başarı ile sürdüren Doç.Dr. Kemalettin Aydın, AK Parti Genel Merkez'de 'Gümüşhane Milletvekilliği aday adaylığı' için resmi müracaatını yaptı.

Milletvekili Aydın aday adaylığı başvurusunu yaptı
23. ve 24. dönemde Gümüşhane'nin kendisine gösterdiği yoğun sevgi ve teveccühle 2 dönemdir Gümüşhane Milletvekilliği görevini başarı ile sürdüren Doç.Dr. Kemalettin Aydın,  AK Parti Genel Merkez'de 'Gümüşhane Milletvekilliği aday adaylığı' için resmi müracaatını yaptı.

Başvuru sonrası açıklama yapan Milletvekili Aydın, “Çıktığımız yol hizmet yoludur. Bu yola baş koyduk. Partimizin, ülkemizin, şehrimizin idealleri, vizyonu neyi gerektiriyorsa ona uygun olarak hareket etmeyi düstur edindik.   AK davanın ak alınlı bir neferi olarak 8 yıllık siyaset yaşamım boyunca bütün ailem de dahil olmak üzere mücadelemize devam ettik, ediyoruz. Hiçbir zaman caddenin vekili olmadım, kırsalın, köylünün vekili oldum. 8 Yılda bir tek bayramımı evimde geçirmedim. Toplamda 16 bayramımın tamamını Gümüşhane'de hemşehrilerimle birlikte geçirdim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bir sözü vardı.  Sayın Cumhurbaşkanımız "Bu ülkenin valisi, vekili, kaymakamı makam odasında değil de sokakta vatandaşıyla birlikte olursa bu ülke uçar…" diyordu. Biz bu sözü şiar edindik ve bir an olsun bundan ödün vermedik.  Gümüşhane için tozlu, çamurlu yolları aşındırdık. Gümüşhane'yi yaşadık ve yaşattık. Hükümetimizin verdiği desteklerle Gümüşhane'mize 13 yılda 5 katrilyonu aşkın yatırım getirdik.” dedi.

7 Haziran'dan sonra Türkiye'nin önündeki birçok engelin kalkacağını Türkiye'nin dünya arenasındaki güç ve önemini artıracağını kaydeden Aydın, “Yüce Rabbimin izniyle 7 Haziran 2015 seçimlerinden de alnımızın akıyla çıkacağız.  Sayın Cumhurbaşkanımızın da açıkladığı gibi inşallah 400 milletvekili sayısına ulaşacağız. Bununla birlikte yapılacak yeni anayasa ile birlikte Türkiye darbe anayasasından dolayısıyla ayağındaki prangalardan da kurtulmuş olacak ve 2023 hedeflerimize tam gaz hız kesmeden devam edeceğiz. Gümüşhane'miz de "Yeni Türkiye'nin İnşasından" payına düşeni her zaman olduğu fazlasıyla almaya devam edecek. Sayın Başbakanımız Prof.  Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde milletimizin 2015 seçimlerinde AK davamıza tam destek vereceğine inancım tamdır" ifadelerini kullandı.

Haberin Kaynağı: Milletvekili Danışmanı

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2015, 23:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER