Milletvekili Aydın'ın Yoğun Hafta Sonu Programı

Hafta sonunu Gümüşhane’de geçiren ve vatandaşların sorunlarını dinleyen AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, memleketinde hemşehrileri tarafından “Gönüllerin adamı” sloganıyla karşılandı.

Milletvekili Aydın'ın Yoğun Hafta Sonu Programı
Hafta sonunu Gümüşhane’de geçiren ve vatandaşların sorunlarını dinleyen AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, memleketinde hemşehrileri tarafından  “Gönüllerin adamı” sloganıyla karşılandı.

Yoğun bir hafta sonu programı geçiren AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, öncelikle İl Danışma Kurulu toplantısına katıldı ve parti yöneticilileriyle bir araya geldi. Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, toplantıda tek turlu başkanlık seçiminden bahsedildiğini vurguladı.

Ardından Gümüşhane’deki köyleri gezen Aydın, vatandaşların sorunlarını dinledi. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ı Gümüşhane’de ağırlayan Aydın, içme suyu, Süleymaniye Kış Turizm Merkezi ve SODES projeleri için destek istedi.

Gümüşhane’de yoğun bir hafta sonu programı geçirdiklerini kaydeden Aydın  “Hafta sonumuzu yine Gümüşhane’de dolu dolu geçirdik. Önce il danışmamız yapıp arkasından teşkilatımızla sohbetli toplantılar yaptık. Akabinde kalkınma bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz Bey’i ilimizde ağırlayıp ilimizin yatırımlarını konuştuk. Daha sonra polis evimizi ve yeni emniyet müdürümüzü ziyaret edip akşamın karanlığında Şiran’a hareket ettik. Koordinatör milletvekilimiz ve il başkanımızla Şiran teşkilatımızla ve esnafımızla beraber olup Cumartesini tamamladık. Pazarın ilk ışıkları ile il başkanımız ve belediye başkanımızla beraber Dörtkonak (Edire) köyümüzü ziyaret ettikten sonra Gümüşkaya köyünde taziyeye uğradık. Daha sonra belediyemizin şantiye çalışmalarını yerinde inceledikten sonra Çaltılı köyümüzün yayla eğlencesine katıldık. Yayla ve yol güzergâhındaki hemşerilerimiz ile bol bol sohbet edip şehre döndük. Şehirdeki sandıklara sahip çık programını takiben havaalanına doğru yola çıkıp alandan koordinatör milletvekilimizi ve Kalkınma bakanımızı uğurladık. Tabi bu arada bir önceki akşam Şiran’da yediğimiz tereyağlı golotun da tadı damağımzda.” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2014, 14:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER