Milletvekili Aydın'ın Yoğun Hafta Sonu Programı

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, hafta sonu Gümüşhane yaylalarında katıldığı şenliklerde 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine vurgu yaptı.

Milletvekili Aydın'ın Yoğun Hafta Sonu Programı
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, hafta sonu Gümüşhane yaylalarında katıldığı şenliklerde 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine vurgu yaptı.

Cumartesi günü Kürtün ilçesine bağlı Güvende yaylasında ki şenliğe katılan Milletvekili Aydın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesiyle birlikte Türkiye’nin yeni bir sürece gireceğini, ekonomiden, siyasete, sosyal ve kültürel hayata kadar her alanda yaşanan değişim ve gelişmenin katlanarak artacağını söyledi.

Şenlikte bir konuşma yapan Milletvekili Aydın, sözlerine Müslüman kanı akıtan İsrail’i kınayarak başladı. Gazze’de insanlık onurunun ayaklar altına aldığını kaydeden Aydın, Dünya’nın ve Batılı büyük devletlerin bu zulüm karşısında sessiz kalmasının manidar olduğunu söyledi.

Konuşmasında 10 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Aydın, 10 Ağustos’un Türkiye için yeni bir dönemin başlangıcı olacağını kaydetti.  Aydın, “12 yıldır AK davamızın başında olan, Türkiye’nin gelişmesinde çok büyük bir yükü göğüsleyen, Türkiye’mizi Dünya’da adından söz edilen bir ülke konumuna sokan ve gece- gündüz demeden çalışan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan inşallah hak ettiği Cumhurbaşkanlığı makamına 10 Ağustos günü gelecektir” dedi. Aydın’ın konuşması Güvende yaylasında bulunan binlerce kişiden yoğun alkış aldı.

Şenliğe katılan binlerce Gümüşhaneli, Dünya’nın gözü önünde Gazze’ye soykırım uygulayan ve insan hakları ile uluslararası hukuk kurallarını hiçe sayan İsrail devletini kınadı.

Yayla şenliklerinde vatandaşla bir araya gelen Aydın, esnafı ziyaret etti ve hemşehrilerinin sofrasına konuk oldu. Gümüşhane’de hemşehrileriyle bir arada olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu her fırsatta dile getiren Aydın, “Söz verdiğimiz gibi hemşehrilerimizin sofrasına konuk olduk. Döndü teyzemiz ve Ayşe ablamız ikramda bulundular, tüm hemşehrilerime tek tek gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum, Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Aydın ayrıca, Yemişen Yaylası, Günyüzü Köyü Paçacı Yaylalarını da ziyaret etti.

Cumartesi günü Kürtün’ün yaylalarını ziyaret eden Aydın, Pazar günü de sabahın erken saatlerinden itibaren 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için nabız tutmaya devam etti.

Pazar günü programına Beytarla Köyü Muhtarı Mustafa Veyis’in verdiği davetle başlayan Milletvekili Aydın, burada bir araya geldiği vatandaşlardan Başbakan Erdoğan için Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destek istedi.

Aydın, daha sonra Kazıkbeli Yaylasına hareket etti.  Kazıkbeli yaylasında hemşehrileriyle bir araya gelen Aydın, “Uzun Adam” için oy ve dua istedi. Aydın’ın yayla şenliğinde yaptığı konuşma hemşehrileri tarafından yoğun destek gördü ve alkış aldı.

Kazıkbeli Yaylası ziyaretini tamamlayan Aydın, daha sonra buraya 150 kilometre uzaklıktaki Yağmurdere Vadisi şenliğine katıldı. Gümüşhaneli hemşehrileri tarafından gösterilen yoğun ilgiden memnun olduğunu ifade eden Aydın, “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a 1 oy daha fazla kazandırmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Aydın, daha sonra Arslanca Köyüne konuk oldu ve eski Muhtar Ali Kılıç ve yeni Muhtar Coşkun Doğan ile birlikte köyün geçmişteki ve şimdiki durumu üzerine sohbet etti.
Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2014, 21:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER