Milletvekili Küçük vatandaşlarla buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, Erzincan’daki incelemelerinin ardından Gümüşhane’deki ziyaretlerine devam ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Küçük vatandaşlarla buluştu

TBMM tarafından Erzincan’ın İliç ilçesindeki maden ocağında meydana gelen toprak kayması olayının tüm yönleriyle araştırılması ve benzer kazaların önlenmesine yönelik tedbirlerin belirlenmesi amacıyla oluşturulan araştırma komisyonuna seçilen Milletvekili Küçük, geçtiğimiz günlerde İliç ilçesinde bir dizi incelemelerde bulunmak üzere komisyon üyeleriyle bölgeye gelmişti.

İliç ilçesindeki incelemelerini tamamlayan Milletvekili Küçük, ardından geldiği seçim bölgesinde il merkezi ve ilçelerdeki ziyaretlerine devam ediyor.

Milletvekili Musa Küçük ilk olarak Kelkit ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kutlama programına katıldı.

Ardından ilçeye bağlı Söğütlü Beldesine geçerek burada beldenin sorunları ile alakalı vatandaşlarla buluşan Milletvekili Küçük, vatandaşlara Söğütlü Beldesi Grup yolunun yeniden yapılacağının sözünü vererek MHP Belediye Başkan Adayı İsa Koç’a destek isteyerek “Belediye başkanı seçildiği takdirde yeni seçilecek olan başkan ile Söğütlü Beldemiz için elimizden gelen her şeyi sizler için canla başla çalışarak yapacağız. 31 Mart'taki seçimlerinhayati derecede ehemmiyet arz ettiği gerçeğini göz ardı etmeden önümüzdeki süreci çalmadık kapı, dokunmadık el bırakmaksızın değerlendirmekle mükellefiz. Sevdası Türkiye olanların bu ülkeye, bu mübarek coğrafyada yaşayan aziz Türk milletine karşı sorumlulukları olduğunu düşünen her birimizin bu anlayış içerisinde bu sorumluluğu göz ardı etmeksizin gayret ortaya koymak mecburiyeti var” dedi.

Milletvekili Küçük daha sonra Kelkit ilçesi Gödül, Kılıçcı köyleriyle Merkeze bağlı Gökçepınar köyünün Kelkit ilçesinde bulunan köy derneklerini ziyaret ederek buralardaki sorunlarla ilgili köylülerle hasbihal ederek notlarını aldı.

Buralarda yaptığı konuşmasında 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinin önemine dikkat çekerek Cumhur İttifakının ruhuna zarar verecek hiçbir oluşumun içerisinde olmayacaklarını vurgulayan Küçük, önümüzdeki seçimi sağduyu içerinde kendilerine yakışır bir şekilde huzur içerinde tamamlayacaklarını kaydetti.

Milletvekili Küçük, “Sağlıkta, Ulaşımda, Eğitimde ve diğer konularda ilimizin her sorununu bildiğini ve yakından takip ettiğimi bütün vatandaşlarımızın bilmesini istiyorum dedi, öncelikle buradan bir müjde vermek istiyorum, Sağlık Bakanlığımızın  Gümüşhane Devlet Hastanemize Anjiyografi Ünitesi kurulmasının sonuna gelindiğini buradan belirtmek istiyorum, hastanemizde çalışan personellerimiz şu an eğitimdeler eğitimlerini tamamlayan personellerimiz geldikten sonra bir sorun olmazsa inşallah 2024 mart ayı sonu itibari ile hizmete açacağız. Hiçbir vatandaşımızı ayırmadan ayrıştırmadan Ankara ilinde mecliste bir makamlarının olduğunu bilmesini istiyorum dedi. 31 martta yapılacak olan seçimlerde ilimizdeki bütün belediye başkanlıklarına talip olduğumuzu belirterek nasip olursa Gümüşhane sancağını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beye ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beye götüreceğiz” diyerek sözlerine son verdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER