Milletvekili Küçük’ün hafta sonu temasları

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, her fırsat bulduğunda hafta sonlarını seçim bölgesinde geçirmeye devam ediyor.

Milletvekili Küçük’ün hafta sonu temasları

Cumartesi günü MHP Kelkit İlçe Başkanı Şahin Demir ve Kelkit İl Genel Meclis Üyesi Hayati Azizoğlu ile birlikte Kelkit’te devam eden işler ve yatırımları yerinde inceleyen Milletvekili Küçük, Kelkit ilçesinde vefat eden vatandaşların ailelerine başsağlığı dileklerinde bulunduktan sonra devlet hastanesinde yatan vatandaşları ziyarette ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Daha sonra ilçeye bağlı Öbektaş ve Ünlüpınar Beldelerinde vatandaşlarla buluşan Milletvekili Küçük, devamında Köse ilçesine hareket ederek Belediye Başkanı Turgay Kesler, MHP İlçe Başkanı Şerafettin Kazancı ve MHP İl Genel Meclis Üyesi Mehmanı Aygün’den ilçe hakkında bilgi aldı. Köseli hemşerilerimizle bir araya gelen Milletvekili Küçük, Köse ilçesinde devam eden ve bundan sonra yapılacak olan yatırımlar hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Akşam saatlerinde merkez ilçeye hareket eden Milletvekili Küçük, pazar günü MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya, Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer ve Merkez İlçe Başkanı Nuh Alpaslan Durdu ile kent merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi, vatandaşlarla sohbet etti, vefat eden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden ocağında meydana gelen kazanın tüm yönleriyle araştırılması ve benzer kazaların önlenmesine yönelik tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu üyesi olan Milletvekili Küçük, 13 Şubat’ta meydana gelen toprak kayması sonucundan bu yana aralıksız devam eden aramaların neticesinde toprak altında kalarak vefat eden Fahrettin Keklik, Şaban Yılmaz, Abdurrahman Şahin, Mehmet Kazar ve Hüseyin Kara’nın cansız bedenine ulaşılmasından dolayı kılınacak cenaze namazlarına katılmak üzere Erzincan’a hareket etti.

Bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alpaslan Bayraktar, Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, MHP Erzincan İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan ve MHP Kelkit İlçe Başkanı Şahin Demir katıldı. Milletvekili Küçük, cenaze namazının ardından vefat eden 5 işçinin ailelerine başsağlığında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER