Milletvekili Üstün'den Gaziler Günü Mesajı

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, vatanın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzuru, güvenliği için görev yaparken, sağlıklarını feda eden gazilerimize ve ailelerine ne derece minnet duyulsa az olduğunu söyledi.

Milletvekili Üstün'den Gaziler Günü Mesajı
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, vatanın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzuru, güvenliği için  görev yaparken, sağlıklarını feda eden gazilerimize ve ailelerine ne derece minnet duyulsa az olduğunu söyledi.

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada şehit ve gazilerimizin canlarından can vererek bizlere emaneti olan bu aziz vatan topraklarında birlik ve beraberlik içerisinde bağımsız olarak yaşayarak bu kutsal emanetin gereğini yerine getirmiş olunacağına inandığını kaydeden Üstün, “Gazilerimize sağlanan hiçbir imkanın  onların fedakârlıklarının karşılığı olamayacağının farkında olmakla birlikte; Gazilerimize  en iyi imkânları sunmak ve Gazilerimizin sorunlarını çözme konusunda yoğun bir çalışmanın içerisinde olduğumuzu da belirtmek istiyorum.” dedi.

Üstün, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Binlerce yıllık devlet geleneğimizde olduğu gibi bugün de şehit ve gazilerimize karşı müstesna ve çok özel bir sorumluluk taşıyoruz.

Hizmetlerin en kutsalı olan vatan savunmasını, fedakârlıkların en büyüğü ile Şanlı Tarihimize nakşeden şehit ve gazilerimize minnettarız.

Bu anlamlı günün vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete göç etmiş şehit ve Gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan tüm Gazilerimize ve şehit ailelerimize sağlık ve esenlik dileklerimle en içten saygılarımı sunuyor. Gaziler gününü kutluyorum.”
Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2012, 17:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER