Milletvekili Üstün'den taziye mesajı

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, İzmir’de üniversite öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun şehit edilmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Üstün'den taziye mesajı
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, İzmir’de üniversite öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun şehit edilmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Üstün;

“Önceki gün Ege Üniversitesi’nde insanlıktan nasibini almamış, şu fani dünyada bulunma amaçlarını bilmeyen, kalpleri kararmış, vicdansızlar tarafından en hafif şekliyle alçakça ve namertçe bir canımıza daha kıydılar.

İLİM ÖĞRENEN HASSASİYET SAHİBİ GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR

İlim yuvasında kafasını kuma gömüp sapkınlık ve sapıklık içerisindeki yaşantılarının sonucu yapmış oldukları vahşetin bu ülke için çırpınan yüreklerde açmış olduğu yaranın tarifi mümkün değildir. Bu sapkın zihniyet artık gençlerimizden elini eteğini çekmeli, vatan, millet aşkı ile hem bu dünyada Türk İslam Davası için emek veren hem de ebedi hayatını kazanma amacı ile ilim öğrenen hassasiyet sahibi gençlerimiz geleceğimizin teminatıdır. Bizler geçmişimizden aldığımız asaletle geleceğimize kesinlikle ipotek koydurmayacağız. Gençlerimizi Vatan Millet sevgisi ile her zamankinden daha büyük cesaretle ve azimli bir şekilde yetiştirmeye devam edeceğiz. Ailelerimizle, gençlerimizle oynanan oyunlar karşısında daha dirayetli ve uyanık olmalıyız.

DEVLETİMİZ ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BUNUN HESABINI SORACAK KUDRETTEDİR

Bizim inancımıza göre bir insanı öldüren sanki bütün insanları öldürmüştür. Bir insanı yaşatan da sanki bütün insanları yaşatmış gibidir. Öyle ki, Resul-i Ekrem (s.a.s)’in ifadesiyle, “Allah katında bütün dünyanın yok olması, bir Müslüman’ın öldürülmesinden daha hafif bir durumdur. Yaradan'ın Rıza göstermediği fiiliyatı gerçekleştirenlerin ne bu dünya da ne ebedi alemde mutlu olma, muzaffer olma şansı yoktur. Biz bu cennet Vatanın daha müreffeh, daha güçlü olabilmesi için, vicdansızların, vatan hainlerinin emellerine ulaşamaması için öfkemizi ve kinimizi bastıracağız, sabredeceğiz. Devletimiz şükürler olsun ki bunun hesabını soracak kudrettedir.

Bu duygu ve düşüncelerimle Şehit Kardeşimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu'na Yüce Allah'tan Rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Ailesine arkadaşlarına, Ülkü Ocakları teşkilatlarına ve milletimize sabr-ı cemil niyaz ediyor, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar temenni ediyorum. Rabbim karanlık günlere götürmeye çalışanlara fırsat vermesin.” dedi

Milletvekili Feramuz Üstün ayrıca MHP Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş’i telefonla arayarak taziyelerini iletti.
Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2015, 23:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER