AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 73. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Mesajında, istiklal mücadelesini zaferle taçlandıran Atatürk’ün evrensel değerleri benimsemiş, milletin egemenliğinin üzerinde bir güç tanımayan, itibarlı, güçlü bir devlet adamı ve dahi bir komutan olduğunu kaydeden Üstün, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 73. yıldönümünde, minnetle anıyoruz.” dedi.
10 Kasımların her yıl; dirilişin, birlik ve beraberliğin, daha kalkınmış, daha demokratik, daha güçlü Türkiye Cumhuriyetinin kararlı sesi olduğunu ifade eden Üstün, “10 Kasım'lar milletçe Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret etmiş olduğu muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmak ve milletimize hak ettiği refahı yaşatmak için göstermiş olduğumuz gayretimizin tetikleyicisi olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Kahraman silah arkadaşlarını şükran ve rahmetle anıyorum.” dedi.
Karadeniz'i İç Anadolu'ya Bağlayacak 'Demir' Proje: Tersun Tüneli
#Gümüşhane / 14 Aralık 2025
Genç cesareti Gümüşhane’de hayat buldu
#Gümüşhane / 21 Aralık 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *