Milletvekili Üstün’ün yoğun İstanbul mesaisi

Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün hafta sonu İstanbul’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Üstün’ün yoğun İstanbul mesaisi
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün hafta sonu İstanbul’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Gümüşhaneli Üniversite Öğrencileri Platformu’nun (GÜNÖP), ‘Gençlik Değerleriyle Buluşuyor’ adlı söyleşi programına katılan Milletvekili Üstün, daha sonra Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Derneği’ni ziyaret etti. Hemşerileri ile Gümüşhaneli Halk Ozanı Mahmut Polat’ın Gümüşhane türkülerini dinleyen Milletvekili Üstün, misafirperverliklerinden dolayı dernek yetkililerine teşekkür etti.

Pendik programı sonrasında Kelkit Sökmen Köyü Derneği’ni giden Üstün burada Sökmen Köyü’ne yapılan ve yapılacak olan yatırımları anlattı. Dernek merkezinde hemşerileri ile hasbihal eden Üstün, dernek başkanı, yönetimi ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

“DÜŞÜNEN, ÜRETEN, MİLLİ VE MANEVİ HASSASİYETLERİNE BAĞLI GÜMÜŞHANE GENÇLİĞİ”

Program ile ilgili değerlendirme yapan Üstün” Gün boyu İstanbul Asya yakasında ki derneklerimizi ziyaret ettik. İlk olarak gençlerimiz ile bir araya geldik.  Gümüşhane gençliğimiz ile toplantım sonrasında şunu gördüm ki Gümüşhane’nin geleceği daha aydınlık ve refah olacak. Düşünen, üreten, sorgulayan, değerlerine bağlı, milli ve manevi hassasiyetlerinden uzaklaşmamış bir gençlik Gümüşhane’yi daha aydınlık günlere kavuşturacaktır.” dedi.

Üstün, “Köy derneklerimizi ziyaretimizde hemşerilerimizin gurbette ki birlik ve beraberliği bizleri çok mutlu ediyor. Adeta bulundukları yerde Gümüşhane’nin kültürünü ve özelliklerini yaşatıyorlar. Buda o manevi ve kültürel bağlarımızdan kopmamayı sağlıyor.” İfadelerini kullanarak programlar dolayısıyla tüm hemşerilerine, dernek başkan ve yöneticilerinin tümüne teşekkür etti.

Kara bundan sonraki yıllarda daha büyük organizasyonlarla bu etkinliklere devam edileceğini bildirdi.
Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2014, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER