Milli Eğitim Bakanı Tekin, Gümüşhane’de ziyaretlerde bulundu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kurban Bayramı nedeniyle bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Gümüşhane’ye geldi.

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Gümüşhane’de ziyaretlerde bulundu

Bakan Tekin, ilk olarak Valiliğe geldi. Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Tekin ve beraberindeki heyet daha sonra valilik makamına geçti. Burada gerçekleşen sohbetin ardından Kemaliye Camii’nde bir cenaze namazına katılan Bakan Tekin daha sonra Gümüşhane Belediyesi’ne de ziyarette bulundu.


Gümüşhane Belediyesi’nin ardından sırasıyla MHP İl Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığına da ziyaret gerçekleştiren Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin son olarak Atatürk Parkı’nda Gümüşhaneli vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti ve bayramlarını kutladı.

Bakan Tekin programın sonunda, terör örgütü PKK tarafından 2017 yılında şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz’ın Torul’da bulunan baba ocağını ziyaret ederek kentten ayrıldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bir Veli
Bir Veli - 12 ay Önce

Gümüşhane'ye bilmem kaç yıl sonra ilk kez bir milli eğitim bakanı geliyor. İl milli eğitim müdürlüğü, fen lisesi yerine bir tane yetmezmiş gibi 2 tane parti binasını ziyaret ediyor. Ve biz Gümüşhanedeki eğitim seviyisinin artmasını bekliyoruz. Tam da Lgs ve yks sınavları sonrası gelmişsin...

Bakalım ilimizin kadim, eğitimci yazarlarının dikkatini çekecek mi bu konu. Milli eğitim siyaset üstü bir mevzudur.

mersut şen
mersut şen - 12 ay Önce

gümüşhaneden bakan gecti ne getirdi bize bakan degil gören lazım

SIRADAKİ HABER