Minik Eller Resim Yarışması Sonuçlandı

Gümüşhane Özel Bahar Kolejinin düzenlediği ana sınıfları arası resim yarışması sonuçlandı.

Minik Eller Resim Yarışması Sonuçlandı
Gümüşhane Özel Bahar Kolejinin düzenlediği ana sınıfları arası resim yarışması sonuçlandı.

Torul ve Gümüşhane’de ki ana sınıfları arasında yapılan ”Aile Sevgisi” temalı yarışma sonucunda Merkez Ana Okulu’ndan Eslem Su Alkaç birinci, Yağmur Şimal Kalaycı ikinci, Gazipaşa İlkokulundan Betül Durdu üçüncü oldu.

Yapılan yarışmada, öğrenciler resimlerini çizerken, okulun konferans salonunda da velilere okul tanıtımı yapıldı ve 1. sınıfa hazırlık semineri verildi. Program bitişi veli ve öğrencilere yemek ikramında bulunulan programa gelen öğrencilere okul tanıtım dergisi, kalemlik, yumurtlayan silgi, kalem ve defter hediye edildi.

Programla ilgili konuşan Okul Müdürü Fikri Kılınç, “Ana sınıfı öğrencilerimizin beceri ve de kabiliyetlerini sergilemeleri adına, okulumuzu tanıtmak adına böyle bir ortam hazırlamaya çalıştık. Programa katılan öğrencilere, velilere ve de Milli Eğitim Şube Müdürlerimize teşekkür ediyorum. Dereceye giren öğrencileri, veli ve de öğretmenlerini,  okul idarelerini tebrik ediyorum.” dedi

Kılınç, bundan sonraki haftalarda da “Altın Çocuklar Yarışıyor” u 4. ve 5. sınıflara, 27 Nisan tarihinde yapacaklarını söyledi.

Yarışmada birinci olan öğrenciye bisiklet, madalya ve belge, ikinci ve üçüncü gelen öğrencilere de madalya ve belge verildi. Ayrıca dereceye giren okullara plaket verilen törende, birinci olan öğrencinin öğretmenine de çeyrek altın verildi.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerini Milli Eğitim Şube Müdürleri Nusret Bulut, Rasim Alkaç ve Abidin Merdan verdi.
Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2013, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER