Minik Kaan burs parasını depremzedelere bağışladı

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde 6.sınıf öğrencisi Kaan Ceman, burs parası olan 850 TL’yi depremzedelere bağışladı.

Minik Kaan burs parasını depremzedelere bağışladı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm yurtta olduğu gibi Gümüşhane’de de duyarlılık 7’den 70’e toplumun her kesiminde etkili olmaya devam ediyor.

Şiran Yunus Emre Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Kaan Ceman depremlerin ardından bir umut olması için kazandığı bursluluk sınavı sonucunda kendisine verilen 850 TL’lik burs ücretini depremzedelere bağışladı.

Okul müdürü Ömer Kara ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Hafız Orhan Aygün’e burs bedelini takdim eden Kaan Ceman, “Deprem herkesi etkilediği gibi bizi de etkiledi. Bende ne yapabilirim diye düşünürken devletin kazandığım sınav sonucu bana verdiği burs bedelini depremzedelere göndererek katkı sunmak istedim” dedi.

Öğrencisinin verdiği parayı AFAD hesaplarına aktarılmak üzere teslim alan Şiran İlçe Milli Eğitim Müdürü Hafız Orhan Aygün ise “Burs ücretini depremzedelerimize bağışlayan yüce gönüllü öğrencimiz Kaan Ceman’a örnek davranışından ötürü teşekkür ederim. Öğrencimizi yetiştiren anne baba ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum” sözleriyle duyarlılığı ve güzel örnek olması nedeniyle öğrenci Ceman’a teşekkür etti.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Muhammed Talha ŞEN
Muhammed Talha ŞEN - 1 yıl Önce

Kaan'la aynı sınıftayım Kaan'nın nasılsın bir centilmen olduğunu bilirim .Tebrikler Kaan senin gibi birisi şu üç günlük dünyada zor bulunur

erdi
erdi @Muhammed Talha ŞEN - 4 ay Önce

diyecek bişey yok

SIRADAKİ HABER