Minik öğrencilerden kocaman yıl sonu okul öncesi şenliği

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde yer alan Fatih Anaokulu ve Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Anadolu İmam Hatip Lisesi Anasınıfı öğretmen ve öğrencilerinin hazırladıkları 18. Okul Öncesi Eğitim Şenliği renkli görüntüler ve yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Minik öğrencilerden kocaman yıl sonu okul öncesi şenliği

Şenlik öncesinde Fatih Anaokulu bahçesinde sergi açılışı gerçekleştirildi. Kaymakam Muhammet Kılıçaslan, Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyyüp Zengin ve öğrencilerin açılış kurdelesini kesmesiyle sergi ziyaretçiler tarafından gezildi. Sergide okul öğrencilerinin yıl boyunca yapmış olduğu sanat etkinlikleri, deneysel çalışmalar, önemli gün ve haftalara ait çalışmalar, bireysel ve grup etkinliklerini sergilendi. 

Atatürk Ortaokulu bahçesinde düzenlenen şenlik iste saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Burada konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyyüp Zengin, okul öncesi eğitimin sadece çocukların geleceği için değil, aynı zamanda toplumun geleceği için de büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

Torul Kaymakamı Muhammet Kılıçaslan da konuşmasında okul öncesi eğitimin önemini bir kez daha hatırlatan öğrenci ve öğretmenlerle programın hazırlanmasına öncülük eden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve ekibine teşekkür ederek, “2023-2024 eğitim öğretim yılında yapılan başarılı çalışmalara bir yenisini eklemiş oldunuz. Emeği geçem tüm öğretmen ve yöneticilerimize teşekkür ederim” dedi.

Program Fatih Anaokulu ve Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Anadolu İmam Hatip Lisesi Anasınıfı öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları gösterilerden ve ardından devam eden öğrenci-veli eğlence ve yarışmaları ile devam etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER