Motosiklet sürücüleri dertli

Gümüşhane’de son yıllarda kullanımı hızla artan motosiklet türü araçlar trafikte kendilerini yok sayan magandalar nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor.

Motosiklet sürücüleri dertli

Motosikletleri yollarda araçların yok saydığını ve zaman zaman hayatlarını tehlikeye atan hareketler yaptıklarını kaydeden motosiklet sürücüleri “Trafikte biz de varız” dediler.

Bazı motosiklet sürücüleri yaşadıkları sıkıntıları anlatarak, “Gümüşhane’de son zamanlarda motosiklet kullanımı arttı ama diğer araçlar bunun farkında değiller. Trafikte arkadan gelen araçlar sanki üzerimize çıkacak veya ben yolu açmam gerekircesine kornalar, el hareketleri ve bir sürü abuk subuk hareketler yapmakta. Bazen arabayla üzerimize çıkacak gibi, kornaya basarak, araç içerisinden el kol hareketleriyle kenara çıkmam gerektiğini ima eder gibi serzenişte bulunuyorlar. Araçların motoru görünce yol vermemek için yola atlamasından tutun da yolda sıkıştırmalarına kadar çok sayıda sıkıntı çekiyoruz. Bu konuda Gümüşhanemizdeki sürücülerden biz motosiklet sürücülerini de dikkate almalarını ve saygı duymalarını istiyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatih
Fatih - 2 yıl Önce

Motosikletliler önce hatalı kullanıma yani makas atmayı bıraksınlar önce kendi hayatlarına değer versinler sonrada trafikteki diğer hayatlara herşey kendiliğinden düzelir

Ben seviyorum
Ben seviyorum - 2 yıl Önce

Şahsi fikrim ben seviyorum ama öyle bir an geliyor ki ya aracın solunda ya sağında birden beliriyorlar kendileri kadar bizide riske sokuyorlar Allah yardımcısi olsun bütün sürücülerin

Ergin Karaçengel
Ergin Karaçengel - 2 yıl Önce

Motosiklet sürücülerinin kendileri kurallara uyuyorlar mı, istedikleri yerden kontrolsüz şekilde yola girip sürücüleri zora soktuklarının farkındalar mı?

Şeytan icadı
Şeytan icadı - 2 yıl Önce

Seslerinden bıktık. Gecenin bir saati, sabahın körü demiyorlar. Hakkımı helal etmiyorum

SIRADAKİ HABER