Muhtar Yılmaz’dan Başkan Çimen’e hizmet teşekkürü

Gümüşhane’nin merkez Oltanbey mahallesi muhtarı Emir Osman Yılmaz, mahallesinde pandemi süreci gibi bir zorlu sürece rağmen yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Ercan Çimen’e teşekkür etti.

Muhtar Yılmaz’dan Başkan Çimen’e hizmet teşekkürü

Gümüşhane’nin merkez Oltanbey mahallesi muhtarı Emir Osman Yılmaz, mahallesinde pandemi süreci gibi bir zorlu sürece rağmen yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Ercan Çimen’e teşekkür etti.

Muhtar Yılmaz yaptığı açıklamada Belediye Başkanı Ercan Çimen’in talimatlarıyla Oltanbey mahallesinde asfalt, parke ve taş duvar başta olmak üzere çocuk oyun parkı, mini halı sahalar gibi birçok yatırımın hayata geçirildiğini söyledi.

Amacının halka daha iyi hizmet etmek olduğunu belirten Yılmaz, “Oltanbey mahallesinin daha güzel ve yaşanabilir bir mahalle yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birçok alt ve üst yapı projelerimizi hayata geçirdik. Mahalle içi yollardan, kilit parkeye, taş duvar işlerinden, çevre düzenlemelerine kadar birçok hizmeti vatandaşlarımız ile buluşturduk. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte belediyemizin başarılı temizlik işleri birimi ile de süpürme ve yıkama yaparak zor geçen 2020 yılını sonlandırmış olacağız. Her zaman rutin hizmetlerimizi yapmanın yanı sıra vatandaşlarımızın taleplerini de yerine getirme gayreti içinde olduk” dedi.

Yapılan hizmetlerde maddi ve manevi olarak Belediye Başkanı Ercan Çimen’in büyük destekleri olduğunu kaydeden Yılmaz, “Başkanımızın seçildiği günden itibaren mahallemizin tüm ihtiyaçlarını karşılama noktasında büyük destek verdi. Alt yapısı tamamlanan alanlarda mahalle içi parke ve asfalt yol yapım çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı. Yürütülen bu çalışmalar mahalle sakinlerinin de taktirini topladı. Yürütülen ve planlanan çalışmalardan dolayı başta Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen olmak üzere emeğini ortaya koyan tüm ekibine mahalle sakinlerimiz adına çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2020, 13:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ercan çimen
Ercan çimen - 3 yıl Önce

Ercan çimen reklamında başı çekiyor sun ergin . Yav Allah aşkına bu adam yapmadıklarına bir kelime yazamiyorsun verdiği vaatler noldu suyu kartla satma niyetinde Allah aşkına olmaz böyle haber sokak aralari perişan aklı fikri sema doğan parkı yeni TOKİ.. raylı sistem teleferik teras battı çıktı vb vb vb başka inşaat kooperatif yapmaya soyundu bizim ihtiyacımız bunlarmi !! Geldi geleli su getiriyor şehrimiz ergin bey tek ricam yazacaksın bunları yaz bizler aptal yerine kimse koymasın .

SIRADAKİ HABER