Muhtar Yılmaz’dan Varan ailesine teşekkür

Gümüşhane’nin Oltanbey Mahallesi’nde yapımına 2014’te başlanan Mescid-i Aksa Camii inşaatı işadamı Sabri Varan ve eşi Nesrin Varan’ın destekleri ile tamamlanma aşamasına geldi.

Muhtar Yılmaz’dan Varan ailesine teşekkür

Oltanbey Mahallesi’nde bulunan Mescid-i Aksa Camii inşaatının tamamlanması için AK Parti 22’inci Dönem Gümüşhane Milletvekili işadamı Sabri Varan ve eşi Nesrin Varan tarafından geçtiğimiz Mart ayında Türkiye Diyanet Vakfı Gümüşhane Şubesi ile 2 Milyon TL’lik bağış protokolü yapılmıştı.

Caminin ihtiyaçları için söz verdiği para akışına devam eden işadamı Sabri Varan ve eşi Nesrin Varan’ın yaptığı yardımlarla son olarak caminin halıları satın alındı ve Gümüşhane’ye getirildi. Cami zemininin hali serim aşamasına getirilmesi çalışmaları tamamlandığında halı serim işlemine başlanmış olacak. Şu anda caminin alt katında ise ibadet yapılabiliyor.

Muhtar Emir Osman Yılmaz Varan Ailesine Teşekkür Etti

Oltanbey Mahallesi’ne yapılmakta olan Müftülük sitesinin bir parçası olan Mescid-i Aksa Camii’nin noksanlarının tamamlanıp caminin açılış aşamasına getirilmesi için son çalışmaların yapıldığını belirten Oltanbey Mahallesi Muhtarı ve Gümüşhane Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Emir Osman Yılmaz, Varan ailesine teşekkür ederek, “Mahallemizin önceliklerinden olan camiye ihtiyacımız çok şükür giderildi. Müftülük sitesi kompleksi içinde 2014 yılında temeli atılan camimiz nihayet tamamlanma aşamasına getirildi. Eşi ile birlikte camimize 2 milyon TL’lik  yardım için protokol imzalayan eski milletvekilimiz iş adamı Sabri Varan Bey’e  ve Eşi Nesrin Hanım’a mahallem adına teşekkür ediyorum. Sabri Bey’den ve Nesrin Hanım’dan sadece camimiz için değil, Müftülük sitemiz için de yardım talep ediyoruz. Diğer iş adamlarımıza ve bütün Gümüşhanelilere de çağrı yapıyorum, Varan ailesi gibi Müftülük sitemize onlar da yardım yapsınlar ki, bu önemli eser bir an önce tamamlanıp hizmetlerine başlamış olsun” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
aklın yolu
aklın yolu - 1 yıl Önce

Siyasal İslam nedir deseler bu camii'nin resmini gösteririm.

Ali baba
Ali baba - 1 yıl Önce

Türkiye’nin en saçma sapan camisi Gümüşhane ye nasip oldu.Apartman üzeri cami,çok kötü bir manzara

Murat Yılmaz
Murat Yılmaz - 1 yıl Önce

Nasıl bir cami bu, mimarisi saçma, ilimizdeki butür yapılara kim izin veriyor

.
. - 1 yıl Önce

Zaten 100 metrede bi cami var memlekette, şehrin bi sürü yarım yamalak projesi var onlara destek ol.

VATANDAŞ
VATANDAŞ - 1 yıl Önce

Yediler yediler doymadılar.Devletin parasıyla birilerini kullanarak siyasi hesaplar yaparak milleti satın almaya çalışan hareketler.

Bunca sene olmuş
Bunca sene olmuş - 1 yıl Önce

Bunca sene olmuş bir bina halen bitirilemedi. Müftülük binası yapılıyor vatandaştan para bekleniyor. Vatandaş para vermezse demek ki devlet eliyle yapılamayacak. Makam araçları ile milletvekilleri cirit atıyorken bir caminin yapımını vatandaşa mal etmek doğru değil Muhtar Bey.

Mahallenin sorunu bitti galiba
Mahallenin sorunu bitti galiba - 1 yıl Önce

Duvarlar üstümüze gelirken nerede idin acaba ! Muhtar bey açıklama yap mühür nerede otoparktami aldığın maaş helal dir kesin

kendi görüşü
kendi görüşü - 1 yıl Önce

hani müftülük o cami ve orda ki yurt için paralar topladı nere gitti o paralar araştırılsın

SIRADAKİ HABER