Muhtarların Ankara Ziyareti Sona Erdi

Gümüşhane tüm ilçe, belde ve köy muhtarları belirli aralıklarla Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret etti.

Muhtarların Ankara Ziyareti Sona Erdi
Gümüşhane tüm ilçe, belde ve köy muhtarları belirli aralıklarla Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanlığının koordinasyonu ile yaklaşık bir ay içerisinde Gümüşhane il, ilçe, belde ve köylerde bulunan muhtarlar kısım kısım TBMM’yi ziyarette bulundu. TBMM’de Gümüşhane Milletvekilleri Feramuz Üstün ve Kemalettin Aydın’ın refakatleri ile AK Parti haftalık olağan toplantısına katılarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı dinleyen muhtarların bu ziyareti bir ilk olarak TBMM’de büyük ilgi gördü. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Milletvekili Üstün, “Öncelikle bu ziyareti organize eden İl Başkanımız Hakkı Gündüz ve İl Yönetimine, Milletvekili arkadaşım Kemalettin Aydın Beye, katkılarıyla ve katılımları dolayısı ile İl Genel Meclis Başkanımız Şerif Bayraktar’a ve İl Genel Meclis Üyelerimize, Gümüşhane Belediye Başkanımız Ercan Çimen’e, Kelkit İlçe Başkanımız Yusuf Aydın’a Kelkit Belediye Başkanımız Ünal Yılmaz’a, Şiran İlçe Başkanımız Bekir Kara, Şiran Belediye Başkanımız Yavuz Altıparmak’a, Köse İlçe Başkanımız Tayfun Babur, Köse Belediye Başkanımız Şerif Aygün’e Torul İlçe Başkanımız Halil İbrahim Yavuz’a Torul Belediye Başkanımız Nidai Köroğlun’a, Kürtün İlçe Başkanımız Haydar Yılmaz’a Kürtün Belediye Başkanımız Ahmet Kanat’a, Belde Belediye Başkanlarımıza, tüm belediye meclis üyelerimize,  tüm il ve ilçe teşkilatlarımıza, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarımıza ve en önemlisi bu güzel organizasyonun oluşmasının sağlayan muhtarlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum .” dedi.

Üstün, “Yaklaşık bir ay boyunca muhtarlarımızı ağırlamak ve onlarla birlikte olmak bizleri mutlu etti. Yoğun çalışma temposu içerinde yorgunluğumuzu kısıtlı zamanda da olsa muhtarlarımızla gidermiş olduk” diyerek bu ziyaretlerin sürekli olarak gerçekleşmesi gerektiğini vurguladı.

Yaklaşık bir ay içerisinde gerçekleşen programda son olarak Kelkit’te bulunan muhtarların TBMM ziyareti, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ziyareti ve İlBank Sosyal tesislerinde gerçekleşen yemekli toplantıyla tamamlandı.
Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2014, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER