Murat Kartal kurtarılamadı

Gümüşhane’de tabela ölçüsü almak için çıktığı çatıdan düşerek ağır yaralanan 28 yaşındaki reklamcı Murat Kartal yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Murat Kartal kurtarılamadı

Önceki günü Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan sanayi sitesi içerisinde ölçü almak için gittiği iş yerinin 7 metrelik çatısından düşerek ağır yaralanan reklamcı Murat Kartal kurtarılamadı.

Olayın ardından ağır yaralanan ve ilk müdahalesi Gümüşhane Devlet Hastanesinde yapıldıktan sonra Trabzon’daki Kaşüstü Hastanesinde tedavi altına alınan Kartal, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün akşam saatlerinde vefat etti.

Nişanlı olduğu ve önümüzdeki Ağustos ayında düğün yapacağı öğrenilen Kartal’ın cenazesi yarın ikindi namazına müteakip merkez Kemaliye Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Emirler mezarlığında toprağa verilecek.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2024, 21:45

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin tural
Metin tural - 3 ay Önce

Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun...

Abdurrahim ERDOĞDU
Abdurrahim ERDOĞDU - 3 ay Önce

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Kederli aile efradına, hemşehrilerimize ve cümleye sabır ve metanet niyaz ediyorum.

Alaattin ALTINOK
Alaattin ALTINOK - 3 ay Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Halim Selim
Halim Selim - 3 ay Önce

Allah rahmet eylesin, ailesine sabır dilerim...
Ölçü almaya gittiği iş yerinin ihmali, yanlış yönlendirmesi, önlem almaması gibi bir durum var mı bu iş kazasında araştırılıyor mu yoksa kaza için merhumun hatası, görünmez kaza, takdiri ilahi mi deniliyor acaba, bu konuda herhangi bir adım atılıyor mu acaba? Bu konuda da haberde bilgiye yer verilmesi beklenir.

Orhan EROĞLU
Orhan EROĞLU - 3 ay Önce

İnna lillahi ve İnna ileyhi raciûn

Ado
Ado - 3 ay Önce

Rabbim bağışlasin

Mevlüt Yıldırım
Mevlüt Yıldırım - 2 ay Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah. Tüm sevenlerine sabırlar versin.

SIRADAKİ HABER