MÜSİAD Gümüşhane 2023 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi

MÜSİAD Gümüşhane şubesi 2023 yılının ilk toplantısını yeni üyelerinin katılımı ile gerçekleştirdi. 

MÜSİAD Gümüşhane 2023 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi

Harmancık köyünde bulunan Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) toplantı salonunda MÜSİAD’ın kuruluşundaki temel değerlerin anlatıldığı video gösterimi ile başlayan toplantıda 2022 yılının genel değerlendirmesi ve 2023 yılı içerisinde planlanan faaliyetlerin sunumu yapıldı. 

Gümüşhane Şubesinin açılıştan bugüne kadar gerçekleştirdiği tüm faaliyetlerin slayt gösterisi sonrasında Gümüşhane Şube Başkanı Abdulbaki Kara hem MÜSİAD hem de Gümüşhane Şubesi hakkında yeni üyelere bilgiler verdi.

MÜSİAD’ın ortaklık bilincini yaygınlaştıran, birlikten kuvvet doğar ilkesini benimseyen ve bu bakış açısıyla faaliyetler yürüttüğünü kaydeden Kara, MÜSİAD üyelerinin önce gönüllere dokunmayı amaçladıklarını ve ardından istihdam, yatırım, üretim gibi ülke insanının ihtiyacına yönelik çalışmalar yaptıklarını belirtti. 

MÜSAİD Gümüşhane şubesi olarak 3 yıllarını tamamladıklarını ve yeni üyelerin katılımlarıyla üye sayılarının 32’ye çıktığını ifade eden Kara, Gümüşhane’nin tüm ilçelerinden üyelerinin olduğunu ve bu sayede kentin tamamına ulaşma kabiliyetlerinin olduğunu dile getirdi.

Tüm faaliyetlerinde istişare kültürüne önem verdiklerini ifade eden Kara, amaçlarının öncelikle üyelerinin ve şehrin taleplerine çözümler geliştirmek olduğunu belirterek, “Yeni üyelerin katılımıyla daha da güçlendik. 2023 yılı bizim için çok yoğun ve dolu dolu geçecek. Açılışından bugüne kadar birçok faaliyet yaptık. Bu faaliyetlerim 2023 yılında yeni üyelerin katılımları sonrasında artarak devam edecek. MÜSİAD hem bir okul hem de bir ailedir. Bu ailenin genişlemesinden büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Açılış konuşmasının ardından söz alan ve kısaca kendilerini tanıtan üyeler MÜSİAD Gümüşhane ailesine katılmaktan mutluluk duyduklarını, bu ailenin bir parçası olarak Gümüşhane’ye ve Türkiye’ye faydalı hizmetler yapmayı amaçladıklarını belirterek birlik olmanın önemini vurguladı.

Toplantıda daha sonra tüm üyelerin fikir ve talepleri dinlendi. Toplantının ardından MÜSİAD Ticaret Ofisi projesinin tanıtım videosu gösterildi, konuyla alakalı sunum gerçekleştirdi. Soru cevap şeklinde ilerleyen toplantıda E-Dönüşüm hakkında üyelere bilgilendirme yapıldı. Toplantı yeni üyelere rozet takılması ve fotoğraf çekimi ardından sona erdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
yusuf Sadık
yusuf Sadık - 1 yıl Önce

Müsiad başkanı genç girişimci Abdulbaki Kara kardeşimizi kutluyorum. Ve kendisini desteklemeninde bir hemşeri aidiyeti olduğuna da inanıyorum.
Şiranda alevlenen görev aşkı yöremizin ne deneli doğduğu topraklara hizmet ettiğinin göstergesi olarak kamuoyunda yankı bulan Müsiad etkinlikleri ile İl imiz daha yüksek hedeflere ulaşmada mutlaka önemliatılımlarla hayat bulacaktır. tüm üyeleri kutluyorum..

SIRADAKİ HABER