O bina yıkıldı

Gümüşhane’nin merkeze bağlı tek beldesi olan ArzularKabaköy beldesinde karayolunun bitişiğinde bulunan bina yıkılarak kayalar kırıldı.

O bina yıkıldı

Gümüşhane’nin merkeze bağlı tek beldesi olan ArzularKabaköy beldesinde karayolunun bitişiğinde bulunan bina yıkılarak kayalar kırıldı.

Belde merkezi Osmangazi Mahallesi Atatürk Caddesinde eski kahve ve kahveler mevkiinde bulunan, yıllardır kaldırılması beklenen bina yıkılarak yol genişletildi.

Gümüşhane-Yağmurdere karayolu üzerinde daha önce dar ve görüş alanını kısıtlayan binada büyük risk oluşturuyordu.

Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış’ın girişimleriyle Karayolları Bölge Müdürlüğü eliyle yapılan işin ardından yolda görüşü engelleyen bina ve kaya çıkıntısı yıkılarak yol genişletilerek bölünmüş yol olacak şekilde hazır hale getirildi.

Arzularkabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, beldeleri için çok önem arz eden bu bölgede yapılan çalışmadan dolayı Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Aşık’a ve Karayolları 101. Şube Şefliğine bu duyarlı çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hulusi TANIŞ
Hulusi TANIŞ - 4 yıl Önce

güzel olmuş Başkanımıza teşekkürler

Medeniyet
Medeniyet - 4 yıl Önce

Yol medeniyet doğruda bina yapıldığında yoldan uzaktı yol zamanla binaya gelmiş yaşlanmış medeniyet dediğin binanın yerlerin yıkılması olduğunu zannetmiyorum laf olsun diye yorum yapılmaz evet yıkım görüşü ve görüntüyü düzeltti bunu de bence bu harika olmuş lakin ne alakasız bir yorum. Tekkenin giriş çıkışındaki virajlara da medeniyet diye bilirmisin haber yapılacaksa bu yapılmalı bence ölümlü ,yaralı,maddi kazalar söz konusu dar bakış tan bir kop hemserim kendine gel.

Tayyar sahin
Tayyar sahin - 4 yıl Önce

Yol medeniyettir

Halit Tanış
Halit Tanış - 4 yıl Önce

Eline sağlık Başkanım o kahve bir tarihti fakat şimdi daha güzel ve geniş bir şekilde hizmete devam edecek Allah yar ve yardımcınız olsun.

SIRADAKİ HABER