Oda başkanlarından yol açıklaması

Gümüşhane’de yeni yapılan devlet hastanesine ulaşımı sağlayan yolun arsa sahibi Emsal Koç tarafından yeniden kapatılmasının ardından Oda başkanları bölgeye giderek bu sürecin biran önce çözülmesini talep etti.

Oda başkanlarından yol açıklaması

Kahveciler, Otelciler, Lokantacılar ve İşçileri Odası Başkanı İbrahim Bektaş, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ekrem Sarı ve yönetim kurulu üyesi Emre Pezük’ten oluşan heyet dün öğleden sonra kapatılan yolda incelemelerde bulundu.

Kahveciler, Otelciler, Lokantacılar ve İşçileri Odası Başkanı İbrahim Bektaş, burada yaptığı açıklamada Gümüşhane’nin sahipsiz olmadığını fakat birilerinin sahipsiz bıraktığını iddia ederek, “Yeni Gümüşhane devlet hastanesinin yolunun, halkımız ve esnafımız için zulümden çıkması bu tarz eylemlerle değil bir masa başında oturarak çözülmesi gerekir” dedi.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ekrem Sarı ise yeni yolla eski yol arasında 1,5 kilometrelik fark olduğunu belirterek aradaki farkın artan akaryakıt fiyatları nedeniyle şoför esnaf ve vatandaşa zarar verdiğini ve bu konunun biran önce çözülmesi gerektiğini vurguladı.

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
YORUMLAR
kemal
kemal - 2 yıl Önce

yüzme havuzunun arkasından yolu vursunlar , devlet hem maliyetten, hemde millet zamandan ve yakıttan tasarruf eder.

Erdal
Erdal - 2 yıl Önce

Aynen neden bu kadar zorluyolarki devletin Hastanesi'ne başka yerden yol vuramiyolarmi çok yer var hemde yazık degilmi 25 milyona 1 bilyon bile tutmaz jandarmanın oradan gitmesi

SIRADAKİ HABER