Off-roadcılarımızdan 3 kupa daha

Geçtiğimiz günlerde Gümüşhane’de ilk off-road şenliğinde muhteşem bir organizasyona ev sahipliği yapan Gümüşhane Off-Road Kulübü Motor ve Doğa Sporları Derneği (GÜMOFF) üyesi yarışçılar Tokat’ta katıldıkları yarışmadan aldıkları 3 kupayla koleksiyonlarını 42 kupaya yükseltti.

Off-roadcılarımızdan 3 kupa daha

Tokat Belediyesi ile Tokat Off-Road Kulübü tarafından Yazıcıoğlu Mahallesi'nde hazırlanan pistte düzenlenen off-road yarışlarına 57 kulüpten 120 yarışçı katıldı.

İzleyenlere heyecanlı anlar yaşatan, zorlu parkurlarda engelleri aşan araçlar motor gücüne göre 4 kategoride yarıştı.

Etkinliğe Gümüşhane’de 5 araçla katılan GÜMOFF ekibi büyük bir başarıya imza atarak 3 kupa kaldırdı. İzleyenlere adrenalin dolu anlar yaşatan yarışlar sonucunda Gümüşhane’yi temsil eden sporcularımızdan S1 kategorisinde Alper Akçay ve Co-Pilotu Şenol Kazancı birinci, S2 kategorisinde Recep Şahin ve Co-Pilotu Habip Yılmaz ikinci, S5 kategorisinde Fatih Yavuz ve Co-Pilotu Burak Bozkır ikinci oldu.

Etkinliğin ardından bir açıklama yapan kulüp başkanı Recep Şahin, “Gümüşhane’de düzenlediğimiz festivalimizin hemen ardından Tokat’ta düzenlenen etkinliğe 5 araçla katılım sağlayarak birincilik ve ikincilikler elde ettik. Çok zorlu şartlarda olsa da mükemmel bir ekip ruhu ile görevimizi tamamladık. Tüm offroad kulüplerimize ve bizleri destekleyen başta ana sponsorumuz Niyazoğlu Karabey ve herkese sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER