ÖĞ-DER’den kan bağışı kampanyası

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) ülke genelinde Kızılay’a kan bağışı kampanyası başlatıyor. “Eğitimciler Haydi Kan Bağışına!” sloganıyla eğitimciler başta olmak üzere tüm halkımız kan bağışına davet edildi. 

ÖĞ-DER’den kan bağışı kampanyası

Gümüşhane Şuurlu Öğretmenler Derneği İl Başkanı Bayram Oral, Gümüşhane’deki kan bağışı kampanyasının 22 Kasım Salı günü 13 ile 18 saatleri arasında Gümüşhane Belediyesi önündeki Kızılay organizasyonuyla yapılacağını belirterek tüm vatandaşları Kızılay’a kan vermeye beklediklerini söyledi.

ÖĞ-DER olarak Türkiye geneli kampanyalarının 21 Kasım-4 Aralık günleri arasında olacağını ifade eden Oral, Şuurlu Öğretmenler Derneğinin ülke genelindeki 60 şubesinin kan bağışı kampanyasında aktif görev aldığını söylerine ekledi. 

ÖĞ-DER Gümüşhane Şube Başkanı Bayram Oral, “İnsanların hayırlısı, insanlara faydalı olanıdır.” hadisi gereği bir damla kana ihtiyaç duyan insanımızın hayat bulmasına vesile olmak istedik. Bu konuda toplumda bir farkındalık oluşturmak için bu çalışmayı başlattık. Başta eğitim camiamız olmak üzere tüm halkımızı belirlenen günlerde en yakın Kızılay Kan Bağış Merkezi’ne gelerek kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz. Unutmayalım ki, ‘Bağışlan her kan 3 canın kurtuluşuna vesiledir.’ Kampanyamızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” diyerek kampanyaya destek vermeye davet etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER