Öğrencilerin sosyal farkındalıkları devam ediyor

Gümüşhane Üniversitesinde okuyan ve geçtiğimiz günlerde Ramazan ayının uhrevi havasına uygun olarak başlatılan sosyal sorumluluk projeleri devam ediyor.

Öğrencilerin sosyal farkındalıkları devam ediyor

Gümüşhane Meslek Yüksek Okulu Grafik Tasarım 2.sınıf öğrencileri Mehmet Burak Kaçamer, Elif Naz Bayat ve Memik Karaoğlan, proje kapsamında çeşitli sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirdi.

Öğrencilerden Mehmet Burak Kaçamer, Gümüşhane Devlet Hastanesi Çocuk servisinde tedavi gören 10 çocuğa çeşitli oyuncaklar hediye ederken, Elif Naz Bayat ve Memik Karaoğlan ise Eskibağlar Mahallesinde maddi durumu iyi olmayan hanelere gıda kolileri yardımında bulundu.

Projeyi başarıyla gerçekleştiren öğrenciler iyiliğin bulaşıcı olduğunu belirterek, sınıf olarak hayata geçirdikleri projeyle Gümüşhane’de çok sayıda insana dokunduklarını ve bunun ömürleri boyunda unutamayacakları bir anı olarak hafızalarına kazandığını söyledi.

Yardım etmenin çok güzel bir duygu olduğunu ifade eden Mehmet Burak Kaçamer, “Yardımı yaparken o insanların bize bakışları, duygusallaşmaları, mahcup görünmeleri bizim içimiz acıttı. Bju yardımları yaparken bize ilk dedikleri fotoğraf çekecekseniz vermeyin demeleri biraz acı vericiydi” ifadelerini kullandı.

Elif Naz Bayat yardım etmenin çok iyi bir şey olduğunu fakat gizliden yapmak en iyisi olduğunu belirtirken, Memik Karaoğlan ise “O insanların muhtaç olduklarını görmek beni çok mutsuz etti” diye konuştu.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hamza Karakoç
Hamza Karakoç - 1 ay Önce

Bravo

SIRADAKİ HABER