Sosyal dayanışma projeleriyle ihtiyaç sahiplerinin yüzü gülüyor

Gümüşhane Üniversitesi öğrencilerinin başlattığı sosyal dayanışma projesinde kentte yaşayan yabancı uyruklu ihtiyaç sahipleri de unutulmuyor.

Sosyal dayanışma projeleriyle ihtiyaç sahiplerinin yüzü gülüyor

Kent merkezinde çok sayıda ihtiyaç sahibine ulaşan öğrenciler temizlikten koli yardımına fidan dikiminden bağ bahçe işlerine kadar çok sayıda sosyal yardımlaşma örneğini hayata geçirdi.

Gümüşhane Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Bölümü 2.sınıf öğrencisi Pınar Karakaya da memleketinden binlerce kilometre uzakta yaşayan yabancı uyruklu aileye gıda kolisi yardımında bulundu.

İki çocuklu aileyi evinde ziyaret eden Karakaya, çocuklarla bir süre vakit geçirdikten sonra harçlıklarıyla aldığı gıda kolisini aileye teslim etti. 

Paylaşma ayı olan Ramazan ayında böyle bir projenin içerisinde olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Karakaya, “Genç yaşımızda bu tür projelerle bu tür sosyal faaliyetler yapmak çok anlamlı oldu. Ben de projemi gerçekleştirip gerçekten ihtiyaç sahibi bir aileye gıda kolisini götürünce çok mutlu oldum. Evdeki çocuklar da çok sevindi” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER