Üniversite öğrencileri Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor

Gümüşhane Üniversitesi öğrencileri tarafından başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında Muhammet Abdulbaki Günay, ihtiyaç sahibi yaşlı kadına gıda kolisi yardımında bulundu.

Üniversite öğrencileri Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor

Gümüşhane Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Bölümü 2.sınıf öğrencisi Günay, sınıfları tarafından hayata geçirilen sosyal sorumluk projesinin hayırsever gençler kervanına katılmaya karar verdi.

Yaptığı araştırma sonucunda Cumhuriyet Caddesinde yardıma muhtaç yaşlı bir kadın olduğu bilgisini alan Günay, ailesinin gönderdiği harçlıkları mübarek Ramazan ayında hayırlı bir iş için harcayarak gıda kolisi aldı ve yaşlı kadına teslim etti.

Son günlerde Gümüşhane’de ufak ama farkındalık oluşturucu etkinlikler düzenleyen sınıf arkadaşlarıyla birlikte hayırlı işler yapmanın mutluluğunu yaşadığını kaydeden Günay, “Ailenin kapısını çaldığımda içimde çok büyük bir heyecan vardı. Her zamanki o mutlu eden heyecan. Elimden geldikçe insanlara her zaman yardım etmeye çalışıyorum. Okula gelmeden önce işte çalışırken maaşımın bir kısmını ihtiyaç sahipleri için ayırıyordum. Bölümümüzün başlattığı bu yardımlar umarım başkalarının kalbine dokunur ve ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunurlar” ifadelerini kullandı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER