Ömür Taksi Durağı Yunus Emre’ye nefes olacak

Ömür Taksi Durağı Gümüşhane’de yaşayan SMA Tip 1 hastası Yunus Emre Kaçan bebeğe nefes olmak için taksi durağında bulunan 6 aracıyla 12 Ağustos tarihindeki tüm kazançlarını Yunus Emre’ye bağışlayacak.

Ömür Taksi Durağı Yunus Emre’ye nefes olacak

Gümüşhane kent merkezindeki Ömür Taksi Durağı, Gümüşhane Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ekrem Sarı ve Gümüşhane Taksiciler Kooperatif Başkanı Emre Pezük’ün girişimleriyle şoför esnafının acı-tatlı tüm günlerinde vatandaşların yanında olduğu ve toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla Yunus Emre’ye yönelik sürdürülen kampanyaya katkı sağlayacak.

Toplam 6 aracın bulunduğu taksi durağı 12 Ağustos tarihindeki tüm kazançlarını Yunus Emre için yürütülen Valilik onaylı kampanyaya bağışlayacak. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gümüşhane Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ekrem Sarı, bu fedakarlığı gösteren araçların o günkü yakıtlarının da kendisi tarafından karşılanacağını söyledi.

Gümüşhane’nin milli ve manevi değerlerine bağlı bir şehir olduğunu ifade ederek bu kampanyada herkesten az çok demeden destek vermesini isteyen Sarı, duyarlı vatandaşları Yunus Emre’ye destek olmaya davet ederek, Gümüşhane’de ve il dışında bulunan tüm taşıma ve nakliyeci şoför esnafına az çok demeden Yunus Emre’ye nefes olma çağrısında bulundu.
 

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sadece bu darak
Sadece bu darak - 2 yıl Önce

Reklam amaçlı yapıldığı hissediyorum diyer duraklar duyarsız mi demek istiyor sunuz!!! Bizler bu yavruya yardım devamlı yapıyoruz ve sadece bir günluk değil devamlı her akşam kazancın %25 gönderiyoruz kendi reklamınızi iyi yaptınız tebrikler

SIRADAKİ HABER