Önce Kur'an Kursuna sonra halı sahaya gittiler

Gümüşhane'de camilerde düzenlenen yaz Kur'an Kurslarına katılan çocuklar arasında futbol turnuvası düzenlendi. Turnuvada şampiyonluğu Kemaliye Camii takımı elde etti.

Önce Kur'an Kursuna sonra halı sahaya gittiler

İl Müftülüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ortaklığında düzenlenen "Cami'den sahaya futbol müsabakası" halı saha futbol turnuvası 9-12 Ağustos tarihleri arasında Gümüşhane Üniversitesi sahasında gerçekleştirildi.

Kent merkezindeki camiler ve köylerdeki camilerin Kur’an Kurslarına katılan çocuklardan oluşan 7 takımın mücadele ettiği turnuvada yaklaşık 100 çocuk ter döktü.

İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay’ın final müsabakasını izleyerek dereceye giren takım ve çocuklara kupa ve madalyalarını verdiği turnuva sonucunda birinciliği Kemaliye camii, ikinciliği Mevlana camii, üçüncülüğü Ballıca köyü camii ve dördüncülüğü Fatih camii kurs çocukları elde etti.

Dereceye giren takımlara madalya ve kupanın yanısıra Sema Doğan Yaşam Alanında yemek ikram edilerek aynı noktada sinemadan ücretsiz faydalandırıldı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER