Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Gümüşhane'de

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerin Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlerin son ümidi olduğunu söyledi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Gümüşhane'de
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerin Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlerin son ümidi olduğunu söyledi.

AK Parti Gümüşhane Kadın Kolları İl Başkanlığı’nın 4.olağan kongresine katılmak üzere Gümüşhane’ye gelen Bakan Eroğlu, Halk Eğitimi Merkezi salonunda düzenlenen toplantıda partililere seslendi.

AK Parti Kadın Kolları’nın 4 milyondan fazla üyesi ile dünyanın en büyük siyasi organizasyonlarından birisi olduğuna değinen Bakan Eroğlu, AK Parti’nin temelinde kadınlar olduğunu, kadınların AK davaya sahip çıkmaları halinde AK Parti’nin ilelebet iktidarda kalacağını kaydetti.

Türkiye’nin nereden nereye geldiğini kısa örnekler vererek açıklayan ve siyasi istikrarın önemine vurgu yapan Bakan Eroğlu, “Hükümetlerimiz 12 yıldır iktidar. Siyasi istikrar olmasaydı ekonomik istikrar da olmazdı. Muazzam işler yapıldı bu süreçte. Türkiye 70 sente muhtaç iken bugün 5 milyar dolar borç verecek duruma geldi.” dedi.

AK Parti iktidarlarından önce vergi gelirlerinin yüzde 86’sının faize gittiğini hatırlatan Bakan Eroğlu, “Sadece borç ödemekle kalmadık, o kadar büyük yatırımlar yaptık ki muhalefetin bunları hayal bile edemezdi. Bizim bütün amacımız kubbede hoş bir sada bırakmaktır.” dedi.

Gümüşhane’ye yaptıkları 2 milyar liralık yatırımla en fazla yatırımcı kuruluş olduklarını ve kişi başına en fazla yatırımı Türkiye’de Gümüşhane’ye yaptıklarını ifade eden Bakan Eroğlu, bu istikrarın devam etmesi için 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde destek istedi.

“TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ KESMEK İSTEYENLERİN SON ÜMİDİ 7 HAZİRAN SEÇİMLERİDİR, MİLLET OLARAK ONLARIN HEVESLERİNİ KURSAKLARINDA BIRAKMALIYIZ”

7 Haziran seçimlerinin tarihin belki de en önemli seçimi olacağını ifade eden Bakan Eroğlu, “Dünyadaki krizlere rağmen Türkiye’de bu muhteşem yükseliş bütün dünyanın dikkatini çekti. Bu milletin düşmanları var. 300 yıldır milletimizi bu topraklardan atmak için plan ve program yapılıyor. AK Parti hükümetinin ve Türkiye’nin yükselişinin önünü kesmek için de çok büyük hareketler var. Son olarak 17-25 Aralık paralel yapının darbe teşebbüsüyle milletin önü kesilmeye çalışıldı. Ama milletimizin bu feraseti sayesinde bütün bu engelleri aşarak yolumuza devam ediyoruz, edeceğiz de. Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlerin son ümidi 7 Haziran seçimleridir. Millet olarak onların heveslerini kursaklarında bırakmalıyız.” dedi.

Bakan Eroğlu, buradaki programının yanısıra Gümüşhane Valiliğini ziyaret ederek Vali Yücel Yavuz’dan, Belediye Başkanlığını ziyaret ederek de Belediye Başkanı Ercan Çimen’den şehir hakkında brifing aldı.
Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2015, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER